Dance

KDO Dance Aerobics Gymnastiek  biedt dance lessen aan voor kinderen en volwassenen. Voor de kinderen van basisschoolgroep groep 1 t/m 8 worden de lessen op dinsdagmiddag gegeven door Inge Pieterse. Alle dance lessen voor de jeugd  worden gegeven in de sportzaal bij KDO. De volwassenen krijgen les van Esther Bartels in de Mikado te Aalsmeer.

Heeft U na het lezen van onderstaande informatie nog vragen, mail dan naar dance@kdo.nl

 Hip-Hop en Streetdance Basisschool groep 5 t.m. 8– dinsdag 15:45-16:45 uur
Wow deze meiden kunnen dansen! In deze les komen verschillende soorten muziek en dansen aanbod. Zoals Streetdance, Hip-Hop en Urban. Inge weet met het enthousiaste de dansters tot een grote prestaties te brengen.

Dance voor bassisschool kinderen van groep 1 t/m groep 4 dinsdag 16.45 tot 17.45 uur
De jongste kinderen beginnen spelderderwijs met het aanleren van allerlei dansen op eigentijdse muziek

2 keer per seizoen ( december en juni) wordt er in de zaal een demonstratie gegeven.  Iedereen is dan van harte welkom om te zien hoe leuk en enthousiast onze leden de verschillende dansjes hebben geleerd.

 Jazzdance voor volwassenen – woensdag 19:45 - 21:00 uur
Voor volwassenen die graag willen dansen is er ook een jazzdanceles. Dit is een les van 5 kwartier; waarin we beginnen met een uitgebreide warming-up. Hierin verwerken we de passen die in de dansroutine gebruikt worden. Deze dansroutine / choreografie is dan ook het volgende onderdeel van de les. Vervolgens een uitgebreide oefenserie (techniek, balans, spierversterkende- en spierverlengde oefeningen) met altijd veel aandacht voor de buikspiertraining. We ronden af met een heerlijke cooldown / stretch.
Een hele complete work-out voor iedereen met  danservaring!
Er wordt getraind in de bovenzaal van de brede school “De Mikado” in Aalsmeer – de avondingang is te bereiken via het schoolplein (achterom).

Evenementen
 • Bingo-avonden in 2017 bij KDO

  20 October 2017
  De resterende bingo-avonden in 2017 zijn op de volgende data gepland:20 oktober 201717 november 201715 december 2017De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine...
 • Kwakelse Veiling bij KDO

  28 October 2017
  Op zaterdag 28 oktober en zaterdag 4 november a.s. zullen de veilingavonden in de kantine van KDO georganiseerd worden.Klik hier voor de laatste info op de website van het veilingcomité.
 • 5e editie van de voetbalquiz bij KDO

  24 November 2017
  Naderende info omtrent de inschrijving volgt spoedig. Ook deze editie zal worden gepresenteerd door Theo en Hein Leliveld.Noteer 24 november 2017 alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent in de kantine...
 • KDO Voetbalquiz 2017

  24 November 2017
  KLIK HIER VOOR HET INSCHRIJFFORMULIER !
Weer
 • 11,9°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Laatste warme nazomerdag
Buienradar.nl