Dance

KDO Dance Aerobics Gymnastiek  biedt dance lessen aan voor kinderen en volwassenen. Voor de kinderen van basisschoolgroep groep 1 t/m 8 worden de lessen op dinsdagmiddag gegeven door Inge Pieterse. Alle dance lessen voor de jeugd  worden gegeven in de sportzaal bij KDO. De volwassenen krijgen les van Esther Bartels in de Mikado te Aalsmeer.

Heeft U na het lezen van onderstaande informatie nog vragen, mail dan naar dance@kdo.nl

 Hip-Hop en Streetdance Basisschool groep 5 t.m. 8– dinsdag 15:45-16:45 uur
Wow deze meiden kunnen dansen! In deze les komen verschillende soorten muziek en dansen aanbod. Zoals Streetdance, Hip-Hop en Urban. Inge weet met het enthousiaste de dansters tot een grote prestaties te brengen.

Dance voor bassisschool kinderen van groep 1 t/m groep 4 dinsdag 16.45 tot 17.45 uur
De jongste kinderen beginnen spelderderwijs met het aanleren van allerlei dansen op eigentijdse muziek

2 keer per seizoen ( december en juni) wordt er in de zaal een demonstratie gegeven.  Iedereen is dan van harte welkom om te zien hoe leuk en enthousiast onze leden de verschillende dansjes hebben geleerd.

 Jazzdance voor volwassenen – woensdag 19:45 - 21:00 uur
Voor volwassenen die graag willen dansen is er ook een jazzdanceles. Dit is een les van 5 kwartier; waarin we beginnen met een uitgebreide warming-up. Hierin verwerken we de passen die in de dansroutine gebruikt worden. Deze dansroutine / choreografie is dan ook het volgende onderdeel van de les. Vervolgens een uitgebreide oefenserie (techniek, balans, spierversterkende- en spierverlengde oefeningen) met altijd veel aandacht voor de buikspiertraining. We ronden af met een heerlijke cooldown / stretch.
Een hele complete work-out voor iedereen met  danservaring!
Er wordt getraind in de bovenzaal van de brede school “De Mikado” in Aalsmeer – de avondingang is te bereiken via het schoolplein (achterom).

Evenementen
 • Kaderavond 2018

  17 March 2018
  Afgelopen weekend hebben de tijdelijke PostNL-ers van de activiteitencommissie de uitnodigingen in de bus gestopt bij de kaderleden, vrijwilligers en sponsoren. Wanneer je wél vrijwilliger of sponsor...
 • Bingo-avond bij KDO

  16 March 2018
  De Bingo-avonden in 2018 op de volgende datum :16 maart 2018De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine van KDO, tot dan!
 • Bingo-avond bij KDO

  20 April 2018
  De Bingo-avonden in 2018 op de volgende datum :20 april 2018De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine van KDO, tot dan!
 • HR2day Volleybaltoernooi

  7 April 2018
  Op zaterdag 7 april 2018 wordt weer het HR2day Volleybaltoernooi georganiseerd.Klik HIER voor de uitnodiging en informatie om in te schrijven
 • Griekse kippenavond

  21 April 2018
  Na het succes van voorgaande jaren gaan de meiden en dames van de voetbalop zaterdag 21 april een “Griekse Kippenavond” organiseren, om extra geld in tezamelen voor hun 2-jaarlijkse voetbalkamp....
Weer
 • 1,4°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Vorstnacht, later nog kouder!
Buienradar.nl