Senioren

Senioren

Senioren:

Fit-plus donderdag 20.30 -21.30 uur o.l.v. Nancy
Deze groep dames bestaat uit vrouwen vanaf ongeveer 50 jaar t/m ruim 80 jaar.
Er wordt op muziek gesport op eigen niveau en onderling hebben ze het erg gezellig.Voorheen stond het onder de naam gymnastiek maar omdat alle spieren op muziek worden getraind hebben we indertijd de naam gewijzigd in fit-plus.

Senioren-fit woensdag 9.00 tot 10.00 uur o.l.v. Henny
Op woensdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur is een speciale les voor senioren: Senior Fit. Deze les wordt door Henny Aafjes gegeven en het is voor mannen en vrouwen. Senior Fit is een speciale spel- en sportgroep voor 55+-ers. KDO biedt nu de mogelijkheid om in groepsverband te bewegen met leeftijdsgenoten. Dit onder deskundige leiding van een gediplomeerde en enthousiaste docente.
Wat doen we bij Senior Fit?
Een combinatie van gymnastiek, conditietraining, spierversterking en ontspanning.
Sport & spel. Iedere les is een andere mix van deze sportieve activiteiten. U verbetert uw lichamelijke conditie en kunt nieuwe contacten opdoen. Het is niet erg als u lange tijd niet aan sport heeft gedaan; u hoeft niet te presteren. Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau meedoen. Plezier in bewegen staat voorop; gezelligheid is ook belangrijk!

Heeft U zin om mee te doen doe dan vrijblijvend een keertje mee.
Heeft U na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen, mail dan naar aerobics@kdo.nl

Evenementen
 • Bingo-avonden in 2017 bij KDO

  20 October 2017
  De resterende bingo-avonden in 2017 zijn op de volgende data gepland:20 oktober 201717 november 201715 december 2017De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine...
 • Kwakelse Veiling bij KDO

  28 October 2017
  Op zaterdag 28 oktober en zaterdag 4 november a.s. zullen de veilingavonden in de kantine van KDO georganiseerd worden.Klik hier voor de laatste info op de website van het veilingcomité.
 • 5e editie van de voetbalquiz bij KDO

  24 November 2017
  Naderende info omtrent de inschrijving volgt spoedig. Ook deze editie zal worden gepresenteerd door Theo en Hein Leliveld.Noteer 24 november 2017 alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent in de kantine...
Weer
 • 14,4°
  Zwaar bewolkt
  Nog even rustig najaarsweer
Buienradar.nl