Senioren

Senioren

Senioren:

Fit-plus donderdag 20.30 -21.30 uur o.l.v. Nancy
Deze groep dames bestaat uit vrouwen vanaf ongeveer 50 jaar t/m ruim 80 jaar.
Er wordt op muziek gesport op eigen niveau en onderling hebben ze het erg gezellig.Voorheen stond het onder de naam gymnastiek maar omdat alle spieren op muziek worden getraind hebben we indertijd de naam gewijzigd in fit-plus.

Senioren-fit woensdag 9.00 tot 10.00 uur o.l.v. Henny
Op woensdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur is een speciale les voor senioren: Senior Fit. Deze les wordt door Henny Aafjes gegeven en het is voor mannen en vrouwen. Senior Fit is een speciale spel- en sportgroep voor 55+-ers. KDO biedt nu de mogelijkheid om in groepsverband te bewegen met leeftijdsgenoten. Dit onder deskundige leiding van een gediplomeerde en enthousiaste docente.
Wat doen we bij Senior Fit?
Een combinatie van gymnastiek, conditietraining, spierversterking en ontspanning.
Sport & spel. Iedere les is een andere mix van deze sportieve activiteiten. U verbetert uw lichamelijke conditie en kunt nieuwe contacten opdoen. Het is niet erg als u lange tijd niet aan sport heeft gedaan; u hoeft niet te presteren. Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau meedoen. Plezier in bewegen staat voorop; gezelligheid is ook belangrijk!

Heeft U zin om mee te doen doe dan vrijblijvend een keertje mee.
Heeft U na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen, mail dan naar aerobics@kdo.nl

Evenementen
 • Kaderavond 2018

  17 March 2018
  Afgelopen weekend hebben de tijdelijke PostNL-ers van de activiteitencommissie de uitnodigingen in de bus gestopt bij de kaderleden, vrijwilligers en sponsoren. Wanneer je wél vrijwilliger of sponsor...
 • Bingo-avond bij KDO

  16 March 2018
  De Bingo-avonden in 2018 op de volgende datum :16 maart 2018De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine van KDO, tot dan!
 • Bingo-avond bij KDO

  20 April 2018
  De Bingo-avonden in 2018 op de volgende datum :20 april 2018De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine van KDO, tot dan!
 • HR2day Volleybaltoernooi

  7 April 2018
  Op zaterdag 7 april 2018 wordt weer het HR2day Volleybaltoernooi georganiseerd.Klik HIER voor de uitnodiging en informatie om in te schrijven
 • Griekse kippenavond

  21 April 2018
  Na het succes van voorgaande jaren gaan de meiden en dames van de voetbalop zaterdag 21 april een “Griekse Kippenavond” organiseren, om extra geld in tezamelen voor hun 2-jaarlijkse voetbalkamp....
Weer
 • 3,2°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Komende dagen steeds kouder!
Buienradar.nl