Digitaal wedstrijd Formulier (DWF)

Invoering digitale wedstrijdformulier 2e helft veld!  

 

Zoals reeds eerder aangekondigd gaat de veldcompetitie (2e helft) geheel over op het DWF. Hiermee willen we het traditionele papieren wedstrijdformulier (PWF) definitief gaan vervangen. Het papierenformulier is nog altijd naast het DWF te gebruiken uiteraard voor de noodgevallen. De spelersopgaaf, spelerswissels, tuchtzaken, de wedstrijduitslag en in de toekomst nog veel meer kan allemaal in Sportlinked geregistreerd worden. Alle ingevoerde wedstrijdgegevens worden automatisch vanuit de app bij de bond vastgelegd. De app is voor alle leden beschikbaar!

Als wedstrijdsecretaris kun je ook in sportlink club de functie wedstrijdsecretaris DWF toevoegen. Dit kan net als bij voorbeeld de functie van penningmeester, scheidsrechter contactpersoon, wedstrijdsecretaris. Hiermee kun je alle thuiswedstrijden van jouw vereniging invullen, wijzigen en indien nodig de standen invullen als de scheidrechter dit niet kan. Let op, dit kan alleen op de speeldag of één dag later en alleen via de app.

Voor de breedtesport kun je als club vooraf de vereningsofficial invoeren via sportlink club (zie voor uitleg de bijlage).

Ook als er nog geen official is aangesteld kun je als team wel alles versturen naar de (nog niet bekende) official. Zodra deze bekend is, krijgt hij of zij automatisch een bericht.

Wij vertrouwen erop dat het DWF door iedereen verder als positief ervaren gaat worden, zoals nu ook de ervaring is bij de bekende gebruikers. Mocht het niet lukken, schroom dan niet om hulp te vragen of help elkaar als clubs, teams, etcetera verder op weg.

De volgende stappen moet je ondernemen om de (persoonlijke) app te installeren:

1. Download de app: Sportlinked

2. Open de app en klik op Registreren

3. Voer jouw persoonlijke mailadres in (zoals in sportlink vermeld staat, eventueel opvragen bij jouw club)

4. Voer een (zelfbedacht) wachtwoord in

5. Er wordt een mail gestuurd naar het mailadres, klik hierin de activicatiecode aan

6. Klik vervolgens in de app op Inloggen

7. Jouw relatiecode/scheidsrechterscode kun je eventueel opvragen bij de club

Vul de volgende gegevens in:

• achternaam (zonder tussenvoegsel(s)

• geboortedatum • Klik op het NHV-logo

• relatiecode bijv. (ZZ123ZZ) (of scheidsrechterscode)

• klik op Koppelen

• Heb je toch nog vragen, kijk dan ook op de site van sportlink helpdesk

Lees hier NHV_DWF_Handleiding_voor_Clubs_teams.pdf de handleiding voor clubs (teams)

Lees hier Presentatie_DWF.pdf een verkorte presentatie over het DWF met dank aan handbalvereniging West Friezen.

Zijn er vragen over het gebruik, neem dan contact met ons op via: kdo@handbal.nl

Evenementen
 • Kaderavond 2018

  17 March 2018
  Afgelopen weekend hebben de tijdelijke PostNL-ers van de activiteitencommissie de uitnodigingen in de bus gestopt bij de kaderleden, vrijwilligers en sponsoren. Wanneer je wél vrijwilliger of sponsor...
 • Bingo-avond bij KDO

  16 March 2018
  De Bingo-avonden in 2018 op de volgende datum :16 maart 2018De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine van KDO, tot dan!
 • Bingo-avond bij KDO

  20 April 2018
  De Bingo-avonden in 2018 op de volgende datum :20 april 2018De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine van KDO, tot dan!
 • HR2day Volleybaltoernooi

  7 April 2018
  Op zaterdag 7 april 2018 wordt weer het HR2day Volleybaltoernooi georganiseerd.Klik HIER voor de uitnodiging en informatie om in te schrijven
 • Griekse kippenavond

  21 April 2018
  Na het succes van voorgaande jaren gaan de meiden en dames van de voetbalop zaterdag 21 april een “Griekse Kippenavond” organiseren, om extra geld in tezamelen voor hun 2-jaarlijkse voetbalkamp....
Weer
 • 2,7°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Komende dagen steeds kouder!
Buienradar.nl