Kanjer Wens toernooi

MB events is een toernooi organisatie wat voetbal toernooien organiseert bij sv. K.D.O. in het seizoen 2017-2018 bijna alle leeftijdscategorieën komen aan bod, In alle vakanties van dit jaar organiseren wij toernooi zowel op het veld dan in de zaal.

Wij werken samen met Stichting Kanjer Wens, onze organisatie vind het van groot belang dat kinderen die niet kunnen voetballen en/of sporten door ernstige ziekte ook hun droom kunnen waarmaken. Stichting Kanjer Wens organiseert wensdagen voor ernstig zieke kinderen of kinderen die ernstig ziek zijn geweest. Wij halen met onze toernooi organisatie geld op door middel van entreegeld, tombola en/of team bedrag te laten betalen, al dit geld gaat naar de Stichting. 

Komende toernooien:

 • Kanjer Wens onder-12 zaalvoetbal toernooi: woensdag 3 januari 2018
 • Kanjer Wens onder-13 zaalvoetbal toernooi: donderdag 4 januari 2018

Om het nieuwe jaar 2018 sportief in te luiden, worden in de eerste week van januari twee nieuwe zaalvoetbaltoernooien gespeeld. MB events organiseert in de sporthal op het sportcomplex van SV KDO op woensdag 2 januari een Onder-12 en op donderdag 4 januari een Onder-13 zaalvoetbaltoernooi. Talenten uit de regio (en daarbuiten!) kunnen zich onderscheiden door hun voetbalkunsten te tonen.

En zo mogelijk nog belangrijker: beide wedstrijddagen staan in het teken van de Stichting Kanjerwens! Deze Stichting zamelt geld in om wensen te kunnen vervullen van ernstig zieke kinderen en kinderen die (gelukkig!) genezen zijn van een ernstige ziekte. Zowel de inschrijfgelden van alle teams, als de toegangsgelden van het publiek (€ 1,- pp), maar ook het geld dat ingezameld in de speciale collectebussen bij de ingangen van de zaal, komen volledig ten goede aan de Stichting.

Deelnemende teams naast KDO zijn onder andere DSOV, Roda ’23 en ASV de Dijk. Op donderdag mogen wij zelfs FC Marlene uit Heerhugowaard, uitkomend in de eredivisie zaalvoetbal, begroeten. De wedstrijden worden op beide dagen van 11.00 tot 16.00 uur gespeeld en duren 12 minuten. Het beloven twee spannende, sportieve dagen te worden. Wij nodigen iedereen uit om de jongens aan te moedigen en hopen uiteraard op een mooie bijdrage aan Stichting Kanjerwens.
Meer informatie over het toernooi vindt u op MB-events.
Meer informatie over Stichting Kanjerwens vindt u op www.etc like ons op facebook

Aanmelden of interesse in één van de komende toernooien, schrijf ons dan een e-mail: MBevents2015@outlook.com

Wij hopen u graag te mogen begroeten op één van onze komende toernooien.

Met vriendelijke groet, Marcello Boud

Evenementen
 • Kaderavond 2018

  17 March 2018
  Afgelopen weekend hebben de tijdelijke PostNL-ers van de activiteitencommissie de uitnodigingen in de bus gestopt bij de kaderleden, vrijwilligers en sponsoren. Wanneer je wél vrijwilliger of sponsor...
 • Bingo-avond bij KDO

  16 March 2018
  De Bingo-avonden in 2018 op de volgende datum :16 maart 2018De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine van KDO, tot dan!
 • Bingo-avond bij KDO

  20 April 2018
  De Bingo-avonden in 2018 op de volgende datum :20 april 2018De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine van KDO, tot dan!
 • HR2day Volleybaltoernooi

  7 April 2018
  Op zaterdag 7 april 2018 wordt weer het HR2day Volleybaltoernooi georganiseerd.Klik HIER voor de uitnodiging en informatie om in te schrijven
 • Griekse kippenavond

  21 April 2018
  Na het succes van voorgaande jaren gaan de meiden en dames van de voetbalop zaterdag 21 april een “Griekse Kippenavond” organiseren, om extra geld in tezamelen voor hun 2-jaarlijkse voetbalkamp....
Weer
 • 2,8°
  Zwaar bewolkt
  Komende dagen steeds kouder!
Buienradar.nl