Word nu lid van de Vrienden van KDO

De Vrienden van KDO dragen KDO een warm hart toe en geven de club op deze manier een extra financiële impuls voor zaken die niet vanuit de contributie-opbrengsten en sponsorinkomsten kunnen worden voldaan. Zo is de afgelopen jaren geld besteed aan nieuwe speeltoestellen voor kinderen en ‘barbanken’ op de balustrade bij de kantine.

Het leuke van de Vrienden van KDO zal echter worden dat deze Vrienden zelf inspraak hebben op de bestemming van het binnengekomen geld. De ideeën worden verzameld via het mailadres vriendenvankdo@kdo.nl en uiteraard afhankelijk van het beschikbare bedrag wordt op basis van stemming onder de leden de top 3 gemaakt, waarbij het KDO hoofdbestuur uiteindelijk de beslissende stem heeft.

Uiteraard zullen wij u via de bekende media als clubblad Ons Doel en de KDO website op de hoogte houden van de activiteiten rondom de Vrienden van KDO.

Wilt u ook Vriend van KDO worden? Schrijf u dan nu in via onderstaand formulier:

Downloaden inschrijfformulier voor Vrienden van KDO.pdf

U kunt uw inschrijving ingescand per e-mail sturen naar vriendenvankdo@kdo.nl of inleveren achter de bar in de KDO kantine. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Maykel Sitvast.

Evenementen
 • Bingo-avonden in 2017 bij KDO

  20 October 2017
  De resterende bingo-avonden in 2017 zijn op de volgende data gepland:20 oktober 201717 november 201715 december 2017De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine...
 • Kwakelse Veiling bij KDO

  28 October 2017
  Op zaterdag 28 oktober en zaterdag 4 november a.s. zullen de veilingavonden in de kantine van KDO georganiseerd worden.Klik hier voor de laatste info op de website van het veilingcomité.
 • 5e editie van de voetbalquiz bij KDO

  24 November 2017
  Naderende info omtrent de inschrijving volgt spoedig. Ook deze editie zal worden gepresenteerd door Theo en Hein Leliveld.Noteer 24 november 2017 alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent in de kantine...
Weer
 • 14,3°
  Zwaar bewolkt
  Nog even rustig najaarsweer
Buienradar.nl