Word nu lid van de Vrienden van KDO

De Vrienden van KDO dragen KDO een warm hart toe en geven de club op deze manier een extra financiële impuls voor zaken die niet vanuit de contributie-opbrengsten en sponsorinkomsten kunnen worden voldaan. Zo is de afgelopen jaren geld besteed aan nieuwe speeltoestellen voor kinderen en ‘barbanken’ op de balustrade bij de kantine.

Het leuke van de Vrienden van KDO is dat deze Vrienden zelf inspraak hebben op de bestemming van het binnengekomen geld. De ideeën worden verzameld via het mailadres sponsor@kdo.nl en uiteraard afhankelijk van het beschikbare bedrag wordt op basis van stemming onder de leden de top 3 gemaakt, waarbij het KDO hoofdbestuur uiteindelijk de beslissende stem heeft.

Uiteraard zullen wij u via de bekende media als clubblad Ons Doel en de KDO website op de hoogte houden van de activiteiten rondom de Vrienden van KDO.

Wilt u ook Vriend van KDO worden? Meld u dan aan via sponsor@kdo.nl

Evenementen
 • Kaderavond 2018

  17 March 2018
  Afgelopen weekend hebben de tijdelijke PostNL-ers van de activiteitencommissie de uitnodigingen in de bus gestopt bij de kaderleden, vrijwilligers en sponsoren. Wanneer je wél vrijwilliger of sponsor...
 • Bingo-avond bij KDO

  16 March 2018
  De Bingo-avonden in 2018 op de volgende datum :16 maart 2018De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine van KDO, tot dan!
 • Bingo-avond bij KDO

  20 April 2018
  De Bingo-avonden in 2018 op de volgende datum :20 april 2018De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine van KDO, tot dan!
 • HR2day Volleybaltoernooi

  7 April 2018
  Op zaterdag 7 april 2018 wordt weer het HR2day Volleybaltoernooi georganiseerd.Klik HIER voor de uitnodiging en informatie om in te schrijven
 • Griekse kippenavond

  21 April 2018
  Na het succes van voorgaande jaren gaan de meiden en dames van de voetbalop zaterdag 21 april een “Griekse Kippenavond” organiseren, om extra geld in tezamelen voor hun 2-jaarlijkse voetbalkamp....
Weer
 • 1,1°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Vorstnacht, later nog kouder!
Buienradar.nl