Word nu lid van de Vrienden van KDO

De Vrienden van KDO dragen KDO een warm hart toe en geven de club op deze manier een extra financiële impuls voor zaken die niet vanuit de contributie-opbrengsten en sponsorinkomsten kunnen worden voldaan. Zo is de afgelopen jaren geld besteed aan nieuwe speeltoestellen voor kinderen en ‘barbanken’ op de balustrade bij de kantine.

Het leuke van de Vrienden van KDO zal echter worden dat deze Vrienden zelf inspraak hebben op de bestemming van het binnengekomen geld. De ideeën worden verzameld via het mailadres vriendenvankdo@kdo.nl en uiteraard afhankelijk van het beschikbare bedrag wordt op basis van stemming onder de leden de top 3 gemaakt, waarbij het KDO hoofdbestuur uiteindelijk de beslissende stem heeft.

Uiteraard zullen wij u via de bekende media als clubblad Ons Doel en de KDO website op de hoogte houden van de activiteiten rondom de Vrienden van KDO.

Wilt u ook Vriend van KDO worden? Schrijf u dan nu in via onderstaand formulier:

Downloaden inschrijfformulier voor Vrienden van KDO.pdf

U kunt uw inschrijving ingescand per e-mail sturen naar vriendenvankdo@kdo.nl of inleveren achter de bar in de KDO kantine. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Maykel Sitvast.

Evenementen
  • Zaalvoetbaltoernooi 40+

    17 February 2018
    Op zaterdag 17 februari 2018 houden we het eerste 40+ zaalvoetbal toernooi bij KDO.Zet het vast in je agenda.Meer informatie volgt.
Weer
  • 1,5°
    Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
    Lokale gladheid
Buienradar.nl