Op dit gedeelte treft u informatie aan over onze afdeling veldvoetbal.

Op dit gedeelte treft u informatie aan over onze afdeling veldvoetbal.

De afdeling veldvoetbal heeft in elke leeftijdscategorie één of meer teams vertegenwoordigd. KDO heeft 7 teams, waarvan het hoogste team in de 3e klasse voetbalt. KDO speelt met haar junioren op zondag en beschikt dit seizoen over 2 teams JO19, 3 teams JO17 en 3 teams JO15.

Bij meisjesvoetbal -die allemaal op zaterdag voetballen- hebben we 1x A1M-, 1x B1M-, 1x C1M-, 1x D1M- en 1x E1M-team. Onder het hoofdstuk ‘meisjesvoetbal’ vindt u meer informatie hierover.

Onze allerjongste jeugd (5 à 6 jaar) speelt in de ‘trainingsgroep’. Zij trainen elke zaterdagmorgen om 10:00 uur en spelen met regelmaat een wedstrijdje tegen leeftijdsgenootjes uit de omgeving.
Ook gehandicapte voetballers vinden hun plek binnen onze vereniging. Zij spelen met het jeugdteam en het senioren team in de in de KNVB competitie. Daarnaast is er nog een groep die alleen traint op de zaterdag. Meer hierover vindt u onder het hoofdstuk ‘G-voetbal’.
Het complex beschikt over drie verlichte wedstrijdvelden, waaronder 1 kunstgrasveld.

Ons jeugdbeleid is er op gericht om elke speler zoveel mogelijk sportieve en sociale vreugde te leren beleven met zijn sport. KDO streeft er naar om elke groep twee keer in de week te laten trainen. We werken met een trainingsstaf waarbij er per leeftijdsgroep tenminste één gediplomeerde trainer voor de groep staan. Vele van onze trainers komen voort uit de eigen vereniging. Wij koesteren deze rijkdom en stimuleren onze selectiespeler om trainingscursussen te volgen om hun kennis over te brengen op onze jeugd. ‘Ons goud is de combinatie van de sportieve prestatie met het sociale dorpsleven van De Kwakel’. 

Als je je wilt aanmelden voor onze senioren-, junioren-, pupillen- meisjes- of dameselftal of G-voetbal, klikt u dan hier voor een aanmeldingsformulier.

Evenementen
 • Kaderavond 2018

  17 March 2018
  Afgelopen weekend hebben de tijdelijke PostNL-ers van de activiteitencommissie de uitnodigingen in de bus gestopt bij de kaderleden, vrijwilligers en sponsoren. Wanneer je wél vrijwilliger of sponsor...
 • Bingo-avond bij KDO

  16 March 2018
  De Bingo-avonden in 2018 op de volgende datum :16 maart 2018De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine van KDO, tot dan!
 • Bingo-avond bij KDO

  20 April 2018
  De Bingo-avonden in 2018 op de volgende datum :20 april 2018De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine van KDO, tot dan!
 • HR2day Volleybaltoernooi

  7 April 2018
  Op zaterdag 7 april 2018 wordt weer het HR2day Volleybaltoernooi georganiseerd.Klik HIER voor de uitnodiging en informatie om in te schrijven
 • Griekse kippenavond

  21 April 2018
  Na het succes van voorgaande jaren gaan de meiden en dames van de voetbalop zaterdag 21 april een “Griekse Kippenavond” organiseren, om extra geld in tezamelen voor hun 2-jaarlijkse voetbalkamp....
Weer
 • 1,4°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Vorstnacht, later nog kouder!
Buienradar.nl