Clubtenue

Het KDO-hoofdbestuur heeft in samenwerking met Intersport DUO een clublijn geselecteerd om tot standaardisatie van de tenues te komen. Dit komt de uniformiteit en de uitstraling van onze vereniging ten goede.

Voor de wedstrijdkleding is gekozen voor kleding van het merk Hummel. We hebben een aparte lijn voor de zaalsporten en voor de buitensporten gekozen. Alle nieuwe wedstrijdkleding is dan ook van deze lijn en er mag ook niet van worden afgeweken.

Voor alle teams geldt:
Elke sponsoring dient vooraf ter goedkeuring aangemeld te worden bij de sponsorcommissie.
Na goedkeuring door de sponsorcommissie zullen de bestellijsten worden gemaakt en weer worden goedgekeurd en ondertekend door zowel KDO als de sponsor.  Zonder goedkeuring zal Intersport DUO geen bestelling accepteren. De sponsorcommissie kan ook alle vragen beantwoorden met betrekking tot het sponsoren van een team.

Training
Voor de training kan je, in de KDO lijn, bij Intersport Duo terecht voor trainingspakken, sokken, tassen, windjacks, et cetera. Dit is echter geen verplichting.
Hieronder een aantal artikelen uit het assortiment, dat in de KDO-lijn verkrijgbaaris.

Evenementen
 • Kaderavond 2018

  17 March 2018
  Afgelopen weekend hebben de tijdelijke PostNL-ers van de activiteitencommissie de uitnodigingen in de bus gestopt bij de kaderleden, vrijwilligers en sponsoren. Wanneer je wél vrijwilliger of sponsor...
 • Bingo-avond bij KDO

  16 March 2018
  De Bingo-avonden in 2018 op de volgende datum :16 maart 2018De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine van KDO, tot dan!
 • Bingo-avond bij KDO

  20 April 2018
  De Bingo-avonden in 2018 op de volgende datum :20 april 2018De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine van KDO, tot dan!
 • HR2day Volleybaltoernooi

  7 April 2018
  Op zaterdag 7 april 2018 wordt weer het HR2day Volleybaltoernooi georganiseerd.Klik HIER voor de uitnodiging en informatie om in te schrijven
 • Griekse kippenavond

  21 April 2018
  Na het succes van voorgaande jaren gaan de meiden en dames van de voetbalop zaterdag 21 april een “Griekse Kippenavond” organiseren, om extra geld in tezamelen voor hun 2-jaarlijkse voetbalkamp....
Weer
 • 1,4°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Vorstnacht, later nog kouder!
Buienradar.nl