Spelen

Er zijn 4 groepen geformeerd: Een seniorenteam KDO G1 (vanaf 17 jaar en ouder), juniorenteam KDO JG1 (kinderen van 11-17 jaar), een pupillenteam KDO JG2 (kinderen van 7-11 jaar) en een trainingsteam KDO JG3 (leeftijd onafhankelijk).

KDO G1 speelt 1 x in de week een wedstrijd in de KNVB G-voetbal competitie. KDO JG1 speelt 1 x in de 2 weken een wedstrijd in de KNVB jeugd G-voetbal competitie. KDO JG2 speelt in de Friends League 1 x per maand een toernooi. Het trainingsteam KDO JG3 speelt geen competitie.

Kleedkamer 3 en 4 zijn een half uur van te voren beschikbaar.

We trainen buiten op het trainingsveld. Er zijn altijd meerdere trainers/ begeleiders aanwezig. Zo kan er extra aandacht aan individuele kinderen worden gegeven, of in kleine groepjes geoefend worden.

In de wintermaanden (December, Januari en Februari) maakt KDO JG2 en KDO JG3 gebruik van de kleine sporthal bij het KDO complex om te trainen. Het indelingsschema van de teams wordt tijdens die maanden in het clubblad vermeld.

De coördinatie van de trainingen is in handen van René Lek, Mirjam van Doorn, Wendy van Diemen en René Buskermolen

Wedstrijden KDO JG2

De Friends League is opgezet door een aantal verenigingen uit Noord Holland en Utrecht. KDO heeft een  samenwerkingsverband aan met deze verenigingen. Een keer in de maand komen 4 of meer ploegen bij elkaar bij een vereniging. Je speelt als team maximaal 3 wedstrijden van 25 minuten. De wedstrijden worden op zaterdag gespeeld, en vervangen dan de training. Tijdstip van aanvang wordt bepaald door de organiserende club. Kijk voor meer info op www.friendsleague.nl

Toernooien

Door wedstrijden te spelen tegen andere verenigingen kunnen we uitgenodigd worden door andere verenigingen om deel te nemen aan een toernooi. Wij kijken hierbij altijd eerst of de leeftijd van de andere verenigingen bij ons past.

Vervoer

Vervoer naar andere verenigingen is op eigen gelegenheid. Indien er wordt afgesproken om gezamenlijk te vertrekken dan is het verzamelpunt het parkeerterrein voor het dorpshuis in De Kwakel. Carpoolen moet onderling geregeld worden.

Overige activiteiten

Omdat het voetballen voor ons niet alleen om de prestatie, maar ook om de gezelligheid gaat, zullen we ons aansluiten bij de activiteiten die KDO organiseert voor de jeugd.

Evenementen
 • Kaderavond 2018

  17 March 2018
  Afgelopen weekend hebben de tijdelijke PostNL-ers van de activiteitencommissie de uitnodigingen in de bus gestopt bij de kaderleden, vrijwilligers en sponsoren. Wanneer je wél vrijwilliger of sponsor...
 • Bingo-avond bij KDO

  16 March 2018
  De Bingo-avonden in 2018 op de volgende datum :16 maart 2018De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine van KDO, tot dan!
 • Bingo-avond bij KDO

  20 April 2018
  De Bingo-avonden in 2018 op de volgende datum :20 april 2018De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine van KDO, tot dan!
 • HR2day Volleybaltoernooi

  7 April 2018
  Op zaterdag 7 april 2018 wordt weer het HR2day Volleybaltoernooi georganiseerd.Klik HIER voor de uitnodiging en informatie om in te schrijven
 • Griekse kippenavond

  21 April 2018
  Na het succes van voorgaande jaren gaan de meiden en dames van de voetbalop zaterdag 21 april een “Griekse Kippenavond” organiseren, om extra geld in tezamelen voor hun 2-jaarlijkse voetbalkamp....
Weer
 • 1,4°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Vorstnacht, later nog kouder!
Buienradar.nl