Spelen

Er zijn 4 groepen geformeerd: Een seniorenteam KDO G1 (vanaf 17 jaar en ouder), juniorenteam KDO JG1 (kinderen van 11-17 jaar), een pupillenteam KDO JG2 (kinderen van 7-11 jaar) en een trainingsteam KDO JG3 (leeftijd onafhankelijk).

KDO G1 speelt 1 x in de week een wedstrijd in de KNVB G-voetbal competitie. KDO JG1 speelt 1 x in de 2 weken een wedstrijd in de KNVB jeugd G-voetbal competitie. KDO JG2 speelt in de Friends League 1 x per maand een toernooi. Het trainingsteam KDO JG3 speelt geen competitie.

Kleedkamer 3 en 4 zijn een half uur van te voren beschikbaar.

We trainen buiten op het trainingsveld. Er zijn altijd meerdere trainers/ begeleiders aanwezig. Zo kan er extra aandacht aan individuele kinderen worden gegeven, of in kleine groepjes geoefend worden.

In de wintermaanden (December, Januari en Februari) maakt KDO JG2 en KDO JG3 gebruik van de kleine sporthal bij het KDO complex om te trainen. Het indelingsschema van de teams wordt tijdens die maanden in het clubblad vermeld.

De coördinatie van de trainingen is in handen van René Lek, Mirjam van Doorn, Wendy van Diemen en René Buskermolen

Wedstrijden KDO JG2

De Friends League is opgezet door een aantal verenigingen uit Noord Holland en Utrecht. KDO heeft een  samenwerkingsverband aan met deze verenigingen. Een keer in de maand komen 4 of meer ploegen bij elkaar bij een vereniging. Je speelt als team maximaal 3 wedstrijden van 25 minuten. De wedstrijden worden op zaterdag gespeeld, en vervangen dan de training. Tijdstip van aanvang wordt bepaald door de organiserende club. Kijk voor meer info op www.friendsleague.nl

Toernooien

Door wedstrijden te spelen tegen andere verenigingen kunnen we uitgenodigd worden door andere verenigingen om deel te nemen aan een toernooi. Wij kijken hierbij altijd eerst of de leeftijd van de andere verenigingen bij ons past.

Vervoer

Vervoer naar andere verenigingen is op eigen gelegenheid. Indien er wordt afgesproken om gezamenlijk te vertrekken dan is het verzamelpunt het parkeerterrein voor het dorpshuis in De Kwakel. Carpoolen moet onderling geregeld worden.

Overige activiteiten

Omdat het voetballen voor ons niet alleen om de prestatie, maar ook om de gezelligheid gaat, zullen we ons aansluiten bij de activiteiten die KDO organiseert voor de jeugd.

Evenementen
 • Bingo-avonden in 2017 bij KDO

  20 October 2017
  De resterende bingo-avonden in 2017 zijn op de volgende data gepland:20 oktober 201717 november 201715 december 2017De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine...
 • Kwakelse Veiling bij KDO

  28 October 2017
  Op zaterdag 28 oktober en zaterdag 4 november a.s. zullen de veilingavonden in de kantine van KDO georganiseerd worden.Klik hier voor de laatste info op de website van het veilingcomité.
 • 5e editie van de voetbalquiz bij KDO

  24 November 2017
  Naderende info omtrent de inschrijving volgt spoedig. Ook deze editie zal worden gepresenteerd door Theo en Hein Leliveld.Noteer 24 november 2017 alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent in de kantine...
 • KDO Voetbalquiz 2017

  24 November 2017
  KLIK HIER VOOR HET INSCHRIJFFORMULIER !
Weer
 • 11,6°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Laatste warme nazomerdag
Buienradar.nl