Algemeen (*)

Onder het motto "Zaalvoetbal is een sport voor bijna iedereen" wordt bij K.D.O. al meer dan 30 jaar deze sport beoefend.

Zowel heren als dames hebben bij K.D.O. een prima onderkomen gevonden en kunnen bij ons op alle niveau´s terecht. Er zijn teams, die prestaties voorop stellen en er zijn er ook die recreatief bezig zijn het belangrijkste vinden. De ervaring heeft echter geleerd, dat een goede sfeer en de leuke sociale contacten, heel belangrijk zijn om deze sport jarenlang te beoefenen. Bij K.D.O. kom je teams tegen in vele soorten en maten.

Het is daarom beslist niet noodzakelijk om een goed voetballer(ster) te zijn. Bij K.D.O. kan iedereen zaalvoetbal komen spelen. K.D.O. - Zaalvoetbal gaat dit seizoen met 12 heren- en 10 damesteams competitie-wedstrijden spelen. De thuiswedstijden worden vrijwel altijd in onze eigen K.D.O. - sporthal gespeeld. Dit betekent dat er 3 avonden in de week in De Kwakel word gespeeld en de uitwedstrijden spelen we tegen teams in de nabije regio zoals Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer en Kudelstaart. Daarnaast wordt er nog een groot zaalvoetbal toernooi georganiseerd waar bijna alle KDO teams aan mee doen en nog veel teams uit de regio. Dit is het zogenaamde Quakeltoernooi.

Informatie

Heb je belangstelling om te gaan voetballen, ook al is de competitie al van start gegaan, kunnen wij "versterking" van een aantal heren- of damesteams best gebruiken.
Kan je op een andere wijze iets voor onze afdeling betekenen horen wij graag snel van je. Voor meer informatie kun je terecht bij

Bestuur zaalvoetbal, zaalvoetbalkdo@outlook.comnl 

 

Evenementen
 • Kaderavond 2018

  17 March 2018
  Afgelopen weekend hebben de tijdelijke PostNL-ers van de activiteitencommissie de uitnodigingen in de bus gestopt bij de kaderleden, vrijwilligers en sponsoren. Wanneer je wél vrijwilliger of sponsor...
 • Bingo-avond bij KDO

  16 March 2018
  De Bingo-avonden in 2018 op de volgende datum :16 maart 2018De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine van KDO, tot dan!
 • Bingo-avond bij KDO

  20 April 2018
  De Bingo-avonden in 2018 op de volgende datum :20 april 2018De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine van KDO, tot dan!
 • HR2day Volleybaltoernooi

  7 April 2018
  Op zaterdag 7 april 2018 wordt weer het HR2day Volleybaltoernooi georganiseerd.Klik HIER voor de uitnodiging en informatie om in te schrijven
 • Griekse kippenavond

  21 April 2018
  Na het succes van voorgaande jaren gaan de meiden en dames van de voetbalop zaterdag 21 april een “Griekse Kippenavond” organiseren, om extra geld in tezamelen voor hun 2-jaarlijkse voetbalkamp....
Weer
 • 1,4°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Vorstnacht, later nog kouder!
Buienradar.nl