Algemeen (*)

Onder het motto "Zaalvoetbal is een sport voor bijna iedereen" wordt bij K.D.O. al meer dan 30 jaar deze sport beoefend.

Zowel heren als dames hebben bij K.D.O. een prima onderkomen gevonden en kunnen bij ons op alle niveau´s terecht. Er zijn teams, die prestaties voorop stellen en er zijn er ook die recreatief bezig zijn het belangrijkste vinden. De ervaring heeft echter geleerd, dat een goede sfeer en de leuke sociale contacten, heel belangrijk zijn om deze sport jarenlang te beoefenen. Bij K.D.O. kom je teams tegen in vele soorten en maten.

Het is daarom beslist niet noodzakelijk om een goed voetballer(ster) te zijn. Bij K.D.O. kan iedereen zaalvoetbal komen spelen. K.D.O. - Zaalvoetbal gaat dit seizoen met 12 heren- en 10 damesteams competitie-wedstrijden spelen. De thuiswedstijden worden vrijwel altijd in onze eigen K.D.O. - sporthal gespeeld. Dit betekent dat er 3 avonden in de week in De Kwakel word gespeeld en de uitwedstrijden spelen we tegen teams in de nabije regio zoals Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer en Kudelstaart. Daarnaast wordt er nog een groot zaalvoetbal toernooi georganiseerd waar bijna alle KDO teams aan mee doen en nog veel teams uit de regio. Dit is het zogenaamde Quakeltoernooi.

Informatie

Heb je belangstelling om te gaan voetballen, ook al is de competitie al van start gegaan, kunnen wij "versterking" van een aantal heren- of damesteams best gebruiken.
Kan je op een andere wijze iets voor onze afdeling betekenen horen wij graag snel van je. Voor meer informatie kun je terecht bij

Bestuur zaalvoetbal, zaalvoetbalkdo@outlook.comnl 

 

Evenementen
 • Bingo-avonden in 2017 bij KDO

  20 October 2017
  De resterende bingo-avonden in 2017 zijn op de volgende data gepland:20 oktober 201717 november 201715 december 2017De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine...
 • Kwakelse Veiling bij KDO

  28 October 2017
  Op zaterdag 28 oktober en zaterdag 4 november a.s. zullen de veilingavonden in de kantine van KDO georganiseerd worden.Klik hier voor de laatste info op de website van het veilingcomité.
 • 5e editie van de voetbalquiz bij KDO

  24 November 2017
  Naderende info omtrent de inschrijving volgt spoedig. Ook deze editie zal worden gepresenteerd door Theo en Hein Leliveld.Noteer 24 november 2017 alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent in de kantine...
 • KDO Voetbalquiz 2017

  24 November 2017
  KLIK HIER VOOR HET INSCHRIJFFORMULIER !
Weer
 • 11,6°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Laatste warme nazomerdag
Buienradar.nl