Jaarverslag

Sociaal jaarverslag KDO Zaalvoetbal 2014/2015

 

 

Teams & competitie

 

We gingen dit seizoen van start met 11 herenteams en 7 damesteams. Dames 4 en heren 4  werden dit seizoen kampioen en spelen momenteel weer een klasse hoger wat het nivo van de club weer iets hoger brengt . Zij zijn feestelijk gehuldigd en kregen een handdoek en consumptie van KDO.

 

 

Quakeltoernooi

 

Ook dit jaar werd het 29 ste Quakeltoornooi weer succesvol georganiseerd door een aantal actieve leden. De belangstelling was weer groot, met 5 voorrondes bij de heren en 2 bij de dames. Uiteindelijke winnaars werden: Zero Heroes (dames) en Sportcafe De Midi`s(heren).

John de Vries en Gerrit de Graaf hebben een poging gedaan om er ook jeugd er  bij te betreken maar dit ging niet helemaal naar wens ,komend toernooi gaan zij opnieuw een poging wagen, waarbij de jeugdtrainer Jacob-jan Imerzeel zijn medewerking heeft toe gezegd en komt met 3 jeugd teams C en B junioren

 De organisatie van het Quakeltoernooi heeft sinds enkele jaren een website, facebook en twitter account opgezet rondom het toernooi.  Website |  Twitter |  Facebook

 

 

Bestuurssamenstelling

 

Het huidige bestuur heeft Gerrit de Graaf als voorzitter/wedstrijdsecretaris, John de Vries als penningmeester, Marian Maas als wedstrijdsecretaris dames. Hellaas heeft Nanda Verbeek als secretaris door privé omstandigheden haar taak neer moeten leggen . Als tijdelijke vervanging heeft Harry van de Rotten het voor een deel opgevangen (waarvoor onze dank) en Gerrit de Graaf.

Inmiddels hebben wij Anita Moes bereid gevonden om de taak over te nemen ,wij wensen Anita hartelijk welkom.

 

 

Communicatie met leden

 

Er wordt op diverse manier met de leden van zaalvoetbal gecommuniceerd:

 

 • Email: het begin van het seizoen wordt altijd een mail verstuurd naar de coaches van alle teams om hen te informeren over welk team zij dit seizoen zijn en om hen te informeren over welk bestuurslid waarvoor is te benaderen.

 

 • Website: vanaf oktober 2012 staan ook de uitslagen van de wedstrijden en de actuele wijzigingen op de website van KDO. De informatie rondom aan-/afmelding en overschrijven is geüpdate; het KNVB-overschrijvingsformulier is nu ook digitaal te downloaden.

 

Op dit moment telt deze 171 volgers. Een Facebook account is inmiddels ook helemaal

ingeburgerd en met bijna 100 volgers redelijk succes vol

 

 

Gerrit de Graaf

Voorzitter/wedstrijdsecretaris  KDO Zaalvoetbal

Okt. 2015

Evenementen
 • Bingo-avonden in 2017 bij KDO

  20 October 2017
  De resterende bingo-avonden in 2017 zijn op de volgende data gepland:20 oktober 201717 november 201715 december 2017De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine...
 • Kwakelse Veiling bij KDO

  28 October 2017
  Op zaterdag 28 oktober en zaterdag 4 november a.s. zullen de veilingavonden in de kantine van KDO georganiseerd worden.Klik hier voor de laatste info op de website van het veilingcomité.
 • 5e editie van de voetbalquiz bij KDO

  24 November 2017
  Naderende info omtrent de inschrijving volgt spoedig. Ook deze editie zal worden gepresenteerd door Theo en Hein Leliveld.Noteer 24 november 2017 alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent in de kantine...
 • KDO Voetbalquiz 2017

  24 November 2017
  KLIK HIER VOOR HET INSCHRIJFFORMULIER !
Weer
 • 11,6°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Laatste warme nazomerdag
Buienradar.nl