Afmelden

Afmeldingsformulier (rood)

Beëindiging lidmaatschap
Het lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd met 1 seizoen. Men dient schriftelijk (via het opzeggingsformulier op website) op te zeggen bij de ledenadministratie of een overschrijving aan te vragen naar aan andere club. Dit dient allemaal te gebeuren voor de uiterlijke sluitingsdatum van 15 mei. 

Opzeggen na sluitingsdatum
Indien men toch na de afgesproken sluitingsdatum (uiterlijke sluitingsdatum seizoen bepaald door KNVB) besluit om toch nog te stoppen of overschrijving aan te vragen, is men het gehele contributiebedrag verschuldigd aan de sv KDO. 

Uitzonderingen
Mochten er bepaalde situaties voorkomen die niet benoemd zijn in dit beleid, dan mag het bestuur van sv KDO in deze handelen naar eigen inzicht en volgens redelijkheid en billijkheid.

Afmeldingsformulier downloaden.
Print het formulier uit; vul het in en zet uw handtekening erop.

Het formulier kan daarna ingeleverd worden bij de ledenadministratie zaalvoetbal

 

Denk aan uw opzeggingstermijn!
(Opzeggen moet altijd voor 15 mei. Bij te laat opzeggen zullen wij u kosten in rekening moeten brengen)

Evenementen
 • Bingo-avonden in 2017 bij KDO

  20 October 2017
  De resterende bingo-avonden in 2017 zijn op de volgende data gepland:20 oktober 201717 november 201715 december 2017De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine...
 • Kwakelse Veiling bij KDO

  28 October 2017
  Op zaterdag 28 oktober en zaterdag 4 november a.s. zullen de veilingavonden in de kantine van KDO georganiseerd worden.Klik hier voor de laatste info op de website van het veilingcomité.
 • 5e editie van de voetbalquiz bij KDO

  24 November 2017
  Naderende info omtrent de inschrijving volgt spoedig. Ook deze editie zal worden gepresenteerd door Theo en Hein Leliveld.Noteer 24 november 2017 alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent in de kantine...
 • KDO Voetbalquiz 2017

  24 November 2017
  KLIK HIER VOOR HET INSCHRIJFFORMULIER !
Weer
 • 11,6°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Laatste warme nazomerdag
Buienradar.nl