Algemeen

De afdeling Dance Aerobics Gymnastiek (voorheen D.W.S.) is sinds 1 januari 2008 onderdeel van de s.v. KDO. DWS bestaat al sinds 1945 en is daarom niet onbekend in De Kwakel. Ooit begonnen als gymnastiekvereniging biedt het sinds jaren ook dance- en aerobicslessen. Van de bijna 300 leden is bijna ongeveer 1/3 jeugd. In totaal worden er 20 lesuren per week gegeven. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen bij DAG gymmen of dansen. Volwassenen kunnen tijdens verschillende soorten lessen zich uitleven. Nieuw de laatste jaren zijn Dance Fitness, Pilates , Yoga, Senior-fit,Peutergym, Streetdance, Hip-Hop etc.. Onder leiding van een gediplomeerde instructrice, zeer lage contributie en veel gezelligheid bij de club, is het sporten bij KDO, afdeling Dance Aerobics Gymnastiek, voor iedereen toegankelijk.

Op regelmatige basis verzorgt DAG ook workshops in verschillende disciplines. Deze workshops bestaan uit een aantal lessen en worden bij KDO gehouden. Houdt voor meer informatie de actualiteit op deze website in de gaten. 

Dit seizoen bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend een workshop van 4 achtereenvolgende lessen te volgen. Kosten: Jeugd € 10,00 Volwassenen € 15,00 en Yoga € 20,00. Opgave via aerobics@kdo.nl

Evenementen
  • Geen item(s) gevonden
Weer
  • 11,7°
    Zwaar bewolkt
    Vanuit het zuiden druilerig
Buienradar.nl