Algemeen (*)

<< Dance/Aerobics/Gym nieuws
Nieuws
 • Bodyshape op dinsdag van 20.00 tot 21.00 uur o.l.v. Dani

  10 March 2019

  Bodyshape, wat is dat?
  Kenmerkend voor Bodyshape is dat alle spieren en spiergroepen worden getraind zodat de gehele lichaamsconditie verbeterd, en je figuur er daardoor beter uitziet. Het doel van Bodyshape is om alle spiergroepen van het lichaam te versterken d.m.v. training op muziek met een rustig tempo waarbij de training is gericht op spier - uithoudingsvermogen en - weerstandtraining. Bij deze trainingsvormen worden vaak hulpmiddelen als lichte gewichten of dyna-bands gebruikt.


  Bodyshape waarom ?
  Het resultaat is snel zichtbaar: een plattere buik, stevigere borsten, achterwerk en dijbenen, het vetpercentage zal dalen Je krijgt weer het perfecte figuur van vroeger. Het leuke van Bodyshape is dat je samen met anderen bezig bent: gezellig, stimulerend, je leert anderen kennen. Bovendien kun je toch in je eigen tempo werken door de individuele aandacht die je krijgt.

   
  Bodyshape wat doe je ?
  Er wordt vooral aandacht besteed aan de training van de dieperliggende spiervezels in de buik, benen en billen, maar vooral ook aan de houding tijdens de oefeningen. Door het trainen van deze spieren kun je rugklachten voorkomen. Ook armen en borst komen aan bod. De les begint met een warming-up waarbij de doorbloeding van de spieren wordt bevordert om blessures tijdens de oefeningen te voorkomen. Daarna volgt een uitgebalanceerd programma van oefeningen op een rustig muziektempo voor het versterken van de spieren en het spieruithoudingsvermogen. Soms worden hierbij hulpmiddelen gebruikt die bij Snel en Lenig aanwezig zijn. De les wordt afgesloten met een volledige cooling-down, zodat de afvalstoffen uit de spieren goed kunnen worden afgevoerd en je weer lekker ontspannen naar huis kunt gaan.

   

  Workshop wat moet ik mij daar bij voorstellen?

  Wil je een keer een bodyshape les meedoen dan ben je altijd welkom om het vrijblijvend te proberen. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, kom een keer langs bij KDO in de gymzaal. Ook kan je een workshop van 4 weken achtereenvolgende lessen volgen. Als je dan besluit om lid te worden wordt dat bedrag in mindering gebracht op de contributie. Voor meer informatie mail naar aerobics@kdo.nl

   

Evenementen
 • Geen item(s) gevonden
Weer
 • 18,9°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Tot donderdag volop zomers!
Buienradar.nl