Algemeen (*)

<< Dance/Aerobics/Gym nieuws
Nieuws
 • Peuter-kleutergym

  13 August 2019

  KDO D.A.G. (Dance, Aerobics, Gymnastiek) start in september weer met peuter- en kleutergym.

  De opzet van de lessen wordt iets anders dan in het vorige seizoen. Het is de bedoeling dat het vaste lesuren worden in ons lesrooster. De lichtlijnen van het nijntje beweegdiploma van de KNGU worden tijdens de lessen behandeld en 2x per seizoen wordt het  nijntje 1 of 2  diploma uitgereikt.

  Op maandagmiddag van 14.45 uur tot 15.30 uur is er peutergym voor kinderen vanaf ong. 2,5 jaar tot 4 jaar o.l.v. Marianne en op woensdagmiddag van 15.15 tot 16.00 uur kleutergym o.l.v. Britt voor kinderen vanaf 4 jaar. Word je kind in de loop van het seizoen 4 jaar kan hij of zij na overleg met de docente eventueel doorstromen van de maandag naar de woensdag.

  De lessen worden gegeven in een gedeelte van de grote sporthal van KDO aan de Vuurlijn in De Kwakel. Alleen tijdens de eerste les mogen de ouders op de tribune aanwezig zijn. Tijdens de overige lessen is het voor de kinderen en docentes veel rustiger als de ouders elders verblijven.

  In de week van 9 en 11 september zijn er gratis proeflessen. De week erna beginnen we  met een vrijblijvende workshop van 4 achtereenvolgende lessen voor € 10,00. Daarna kunnen de kinderen lid worden voor € 60,00 tot het einde van het seizoen (eind juni).
  Tijdens de schoolvakanties van basisschool De Zon is er geen les.

  Voor nadere informatie en opgave mail naar gymnastiek@kdo.nl.

   

Evenementen
Weer
 • 12,4°
  Zwaar bewolkt
  Een paar buien
Buienradar.nl