Algemeen (*)

<< Dance/Aerobics/Gym nieuws
Nieuws
 • Nieuwe Dance docente Noëlla stelt zich voor.

  10 September 2019
  Nieuwe Dance docente Noëlla stelt zich voor.

  Mijn naam is Noëlla Kriele.

  Dansen kon ik al in mijn moeders buik. Ik heb het kruipen overgeslagen en ik ben meteen begonnen met dansen. Het zit in mijn genen. Ik ben namelijk half Zuid-Amerikaans en hoort dansen bij ons cultuur en levensstijl. 

  Op mijn 12e heb ik er officieel voor gekozen om van mijn passie voor dans echt mijn beroep te willen maken. Ik combineerde mijn VMBO opleiding samen met de Leidse Ballet & Theaterschool om te dansen in de vooropleiding. Hier ben ik mij gaan oriënteren in verschillende dansdisciplines. Vervolgens heb ik gekozen om de MBO opleiding Artiest Dans te gaan volgen aan het Nova College te Haarlem. Deze heb ik in 2016 met succes afgerond. Na het MBO was ik nog steeds niet volledig overtuigd van alle kennis die ik tot mij beschik. Ik smachtte naar nog meer kennis en authenticiteit binnen mijn artistieke en pedagogisch-didactische ontwikkelingen als docerende danser en maker. 

  Op dit moment volg ik de HBO Bachelor Dans Docent opleiding aan de Academie voor Theater en Dans, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. In deze opleiding wordt ik als een authentieke hedendaags docerende dansmaker opgeleid. Ik leer hier mijn artistieke, pedagogisch-didactische visies en kennis te ontwikkelen binnen de uitvoerende kunsten en het onderwijs. 

  Naast mijn opleidingen heb ik al veel ervaring binnen het lesgeven in diverse dansdisciplines aan verschillende leeftijden en doelgroepen, veel meegewerkt in dans- en theaterproducties, danswedstrijden en in allerlei verschillende uitvoeringen gedanst of geacteerd, waaronder: dans- en theatergezelschap AYA, dansgezelschap Cardiac Output, ReDiscoverMe, TjillSkillz, Halloween Fright Nights, Attractie- en vakantiepark Slagharen etc. 

  Ik ben blij dat ik met veel plezier mijn passie kan delen en dat er professioneel geleerd en ontwikkelt gedanst wordt met natuurlijk een overdosis plezier!

  De lessen die Noëlla verzorgt zijn op dinsdagmiddag in de kleine sporthal bij KDO. 
  Kom gerust keertje meedoen voor een proefles.

Evenementen
Weer
 • 6,2°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Tweedeling in het land
Buienradar.nl