Algemeen (*)

<< Dance/Aerobics/Gym nieuws
Nieuws
 • KDO Dance zoekt jou !

  25 November 2019
  KDO Dance zoekt jou !

  Elke dinsdagmiddag vanaf 16:00 tot 18:00 uur hoor je uit de gymzaal bij KDO verschillende soorten muziek komen. Twee groepen die bestaan uit meiden en jongens oefenen voor een grote show onder leiding van dans juf Noëlla. Een show waarin jij minimaal 3 dansen gaat laten zien op een podium aan al jou familie en vriendjes/ vriendinnetjes.

  De show zal voor de zomervakantie plaats vinden, dus genoeg tijd om te oefenen. 

  Zit jij in groep 1 tot 4 dan oefen jij het eerste uur van 16:00 tot 17:00 aan de hand van verschillende thema’s die worden verwerkt in een dans. De dansles bestaat uit verschillende onderdelen: o.a.: warming –up, dansspelletje, dansmoves oefenen en toepassen in een dans op muziek, en tot slot mag jij elke week aan het einde van de les aan papa / mama laten zien wat je geleerd hebt. Maar de echte dans houden we “geheim” die laten we pas zien met de eindshow. 

  Zit jij in groep 5 t/m 8 dan oefen je vanaf 17:00 de coolste moves van tegenwoordig, de les bestaat uit warming-up, dansmoves leren, meedenken over de dans, en samen alles verwerken in een dans. 

  Woon je in Aalsmeer, Uithoorn, Kudelstaart, De Kwakel of omgeving, vind je dansen leuk? Kan je elke dinsdagmiddag? en wil je schitteren in de nieuwe spectaculaire eindshow van KDO dance? Kom dan een keer kijken en mee dansen.

  Groep 1 t/m 4 dansen van 16:00 tot 17:00
  Groep 5 t/m 8 dansen van 17:00 tot 18:00

  Voor informatie kan er contact opgenomen worden met: dance@kdo.nl

Evenementen
Weer
 • 1,0°
  Afwisselend bewolkt met lokaal mist(banken)
  Het rustige weer verdwijnt geleidelijk
Buienradar.nl