Algemeen (*)

<< Dance/Aerobics/Gym nieuws
Nieuws
 • 27 juni einde seizoen KDO D.A.G.

  16 June 2020

  Aan het einde van het seizoen 2019-2020 even een update van het KDO D.A.G. bestuur.

  Zoals iedereen weet was het een bijzonder seizoen. Vanaf 12 maart mochten er, door het Corona virus, van het ene op het andere moment, geen sportlessen meer worden gegeven. Hopelijk hebben jullie niet al te veel nadelige gevolgen van dit virus in jullie gezin en vrienden meegemaakt.

  We zijn trots op de leiding, dat ze zoveel hebben gedaan om onze leden op een andere manier aan het sporten te houden zoals de online lessen en oefeningen die aan de leden werden verzonden.

  Bij KDO werd een Corona-proef protocol opgesteld zodat er weer buiten gesport mocht worden vanaf 11 mei. Dit is wat betreft het turnen niet altijd een makkelijke opgave maar door de inzet van Marianne en Britt lukt dit goed. Vanaf 23 mei zijn ook buitensportlessen voor volwassenen in ons Corona lesrooster opgenomen. We hebben geprobeerd om voor ieder lid iets aan te kunnen bieden op tijdstippen waarin het niet zo druk was bij KDO en uiteraard volgens het protocol wat goedgekeurd is door de gemeente.

  Tijdens de buitensportlessen die door de meeste deelnemers erg gewaardeerd worden horen we de volgende openbaringen.
  Hé getver daar loopt een worm.
  O, mijn matje, het waait weg
  2 bakstenen als gewichtjes
  Een hagelbui met daarna zonneschijn tijdens de les
  loslopend scholekstertje op het veld dat toegeschreeuwd werd door zijn ouders.
  Vele uitspraken van wat is het toch lekker buiten.
  Met andere woorden: dat buitensporten is heel goed bevallen.

  De laatste lessen van het seizoen zijn in de week van 22 t/m 27 juni a.s. Het sportcomplex van KDO gaat daarna dicht tijdens de zomervakantie voor onderhoud.

  Noëlla heeft wegens drukke andere werkzaamheden aangegeven te stoppen met lesgeven bij KDO. Omdat de groepjes erg klein zijn hebben we helaas moet beslissen te stoppen met het geven van Dance lessen voor de jeugd.

  Gonnie de Kuiper die jarenlang o.a. de notulen van onze  vergaderingen heeft gemaakt gaat ook stoppen met haar bestuurstaken voor KDO D.A.G. We willen haar bedanken voor haar inzet en hopen snel een nieuwe notulist in het bestuur te kunnen verwelkomen.

  Het nieuwe seizoen start maandag 17 augustus 2020. Het is nog moeilijk te voorspellen hoe de situatie dan is i.v.m. het Corona virus. Een echte planning kunnen we dus nog niet maken. Daar beslissen we begin augustus over maar het is in ieder geval de bedoeling dat we 17-8-2020 weer starten.

  De turnlessen voor de jeugd zullen dan weer in de zaal zijn op maandag- en woensdagmiddag. Waarschijnlijk gaan we voor de volwassenen beginnen met 2 weken buitensporten, volgens het nu bestaande Corona rooster. Als alles een beetje volgens de lijn der verwachtingen verloopt, gaat daarna het volledige rooster weer draaien waarbij de mogelijkheden kunnen bestaan om naar buiten te gaan. Uiteraard blijven we daarbij rekening houden met de maatregelen van het RIVM. Zodra we de echte besluiten hebben genomen krijgen jullie dit van ons te horen.

  Rest ons nog jullie te bedanken voor het afgelopen seizoen en een prettige vakantie te wensen.

  Tot het volgende seizoen waarin we hopelijk we het hele jaar kunnen sporten in de normale omstandigheden.

  Met sportieve groet,

  Bestuur KDO D.A.G.

  Astrid, Danielle, Eveline, Gonnie, Ineke en Lilly

Evenementen
Weer
 • 12,9°
  Zwaar bewolkt en regen
  Enkele zeer natte dagen
Buienradar.nl