Algemeen (*)

<< Dance/Aerobics/Gym nieuws
Nieuws
 • Start nieuwe seizoen 17 augustus 2020

  9 August 2020

  Onderstaand even een update vanuit het KDO D.A.G. bestuur.

  Allereerst hopen we dat iedereen ondanks alle Corona perikelen toch nog een beetje heeft kunnen genieten van de vakantie en dat iedereen in staat kan zijn om de toekomst positief tegemoet te zien.

  Na de zomer vakantie start het nieuwe seizoen van KDO D.A.G. op maandag 17 augustus 2020. Bijna alle groepen hebben in die week hun eerste les. Alleen de senior-fit van de woensdagmorgen start (zoals ook de andere seizoenen) op woensdag 2 september a.s.

  i.v.m. de Corona zullen we de onderstaande aanpassingen maken voor het komende seizoen:

  1; In principe wordt het lesrooster van voor de Corona niet gewijzigd en gaat er binnen ( op afstand) gesport worden. In overleg met de leiding en leden kan er naar buiten worden gegaan indien er ruimte is op het KDO terrein.

  2: Kom alleen als je geen klachten hebt. (Als je positief getest bent en vlak ervoor een les gevolgd hebt, geef dat dan even door aan Astrid Kooijman  06-11062948, zodat zij de andere leden ervan op de hoogte kan brengen.

  3; Ons advies is neem alleen het hoognodige mee naar de les maar wel een eigen matje en gewichtjes mee die tijdens de les gebruikt kunnen worden.

  4: Indien er 2 of meer lessen achter elkaar worden gegeven kan men naar binnen via de corridor naar de gang of kleedkamer( wel 1,5 m afstand) Spullen mee naar de sporthal en via de nooduitgang naar buiten. Als er maar 1 les wordt gegeven kan men de zelfde in- en uitgang gebruiken.

  5: We hebben uitgerekend dat er 22 mensen op 1,5 m afstand in de zaal kunnen sporten. Op maandag het 2de uur hebben we daarom een ledenstop. Het zou ook fijn zijn als er nog een paar mensen van de maandag 2de uur naar een andere les zou willen gaan. Wil je overstappen naar een andere groep mail dat dan even naar aerobics@kdo.nl

  6: Voor iedere groep zal een groepsapp worden gemaakt. Tijdens de eerste lessen zal een lijst bij de deur worden gelegd waarop je mobiele nummer kan worden gecontroleerd of gezet. De docente kan dan in de app bijvoorbeeld kenbaar maken of de lessen binnen of buiten zullen worden gegeven.

  7: Lees voordat je komt nog een keertje de maatregelen die bij KDO van toepassing zijn zie: https://www.kdo.nl/sportvereniging-kdo/algemeen/1158-covid19-maatregelen-herinnering.html

  Hopelijk gaan we met elkaar weer genieten van onze sportlessen en zien we jullie volgende week weer tijdens een van de lessen.

  Groet van KDO D.A.G. bestuur

  (Welke graag nog wordt versterkt, door iemand die onze gezellige vergaderingen wil notuleren. Info; aerobics@KDO.nl)

Evenementen
 • Geen item(s) gevonden
Weer
 • 10,1°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Onstuimig Zeeland, nachtvorst Groningen
Buienradar.nl