Algemeen (*)

<< Dance/Aerobics/Gym nieuws
Nieuws
 • 2e wedstrijd Selectie Turnen KDO D.A.G.

  5 February 2018
  Zaterdag 27 januari hebben de meiden van KDO hun 2e selectie turnwedstrijd gedaan bij Kwiek in Nieuwveen in Sporthal de Ringkant. Het was een geslaagde sportieve dag met goede resultaten. Ze hadden de onderdelen ongelijke Brug, Sprong en de altijd zo spannende Balk. De meiden hebben de weken er voor al hard getraind.
  Ruim 100 meiden uit deze regio deden mee aan deze wedstrijd. Ieder op zijn eigen niveau. Dit waren de uitslagen.
  Pre-instap en Instap had KDO helaas geen prijs binnen weten de slepen. Wel hebben de meisjes enorm hun best gedaan. Bij de Pupil 1 wist Meike een mooie 2e plek te behalen, op de brug had zij een 14,50 behaald. Myrthe was 3e, helaas waren in deze groep maar 2 medailles te behalen. Het verschil was 0,10. Dus enorm spannend. Bij Pupil 1 D2 haalde Danique een 3e plaats. Zij had op de brug een mooie score van 14,70. In deze groep waren 3 medailles te winnen. Anne werd 4e, net geen medaille, maar wel een mooi resultaat. Pupil 1 D1 hadden we van KDO alleen Luna die in deze groep mee deed en ja hoor Luna mocht mooi de gouden plak meenemen naar de Kwakel. Keurig gedaan! Pupil 2 D1 behaalde Jette een mooie 1e plek en Samantha geen medaille gewonnen, maar wel 3e geworden. Ook deze meiden mogen trots zijn op hun behaalde punten.
  Meiden jullie hebben het allemaal erg goed gedaan. Proficiat voor alle prijswinnaars. Jullie kunnen nu gaan trainen voor het W.A Verlaan Toernooi. Succes!!
Evenementen
Weer
 • 9,2°
  Zwaar bewolkt
  Typisch herfstweer
Buienradar.nl