Algemeen (*)

<< Dance/Aerobics/Gym nieuws
Nieuws
 • Nijntje beweegdiploma start bij KDO D.A.G.

  21 December 2018

                   Doe mee met het nijntje beweegdiploma bij KDO D.A.G. 

  Goed leren bewegen doen kinderen het makkelijkst op een leuke manier. Daarom kunnen peuters en kleuters bij KDO Dance Aerobics Gymnastiek ( D.A.G.) het Nijntje Beweegdiploma halen!
  Wat is het nijntje beweegdiploma?

  Het nijntje Beweegdiploma biedt jonge kinderen wekelijks speelplezier, terwijl ze op hetzelfde moment alle essentiële basisvormen van bewegen leren. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling.


  Bewegen met plezier
  In de lessen van het nijntje beweegdiploma kunnen peuters en kleuters bijvoorbeeld naar hartenlust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen! Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leren kinderen op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie. Dit is essentieel om fijn te kunnen bewegen en sporten. Ook leren ze sociale vaardigheden als samen spelen, op je beurt wachten en goed met elkaar omgaan. En wist je dat goed en gevarieerd bewegen het belangrijkste hulpmiddel is bij de ontwikkeling van hun hersenen? Zo draagt het Nijntje Beweegdiploma bij aan de gezondheid en het geluk jonge kinderen.

  Meedoen
  Het nijntje beweegdiploma is er voor kinderen van 2 t/m 6 jaar. Het programma is zorgvuldig samengesteld door de KNGU en wordt alleen gegeven door speciaal opgeleide trainers. Na het doorlopen van de lessen ontvangen de kinderen het Nijntje Beweegdiploma tijdens een beweegfeestje. Daarop staat waar ze mee hebben geoefend. Een diploma om trots op te zijn en wat je kind een leven lang voordelen geeft in sport, op school, met vriendjes en thuis!

  De lessen bij KDO D.A.G.
  Leer je kind op een leuke manier de basis van bewegen! Het nijntje beweegdiploma bestaat uit twee lessenseries in de sporthal van KDO, Vuurlijn 51, 1424 NN De Kwakel.
  Beweegdiploma 1 voor kinderen van 2 tot 4 jaar.
  Start woensdag 9 januari 2019 van 15.15 uur tot 16.00 uur. Kosten € 35,00 voor 15 lessen.
  Beweegdiploma 2 voor kinderen van 4 tot 6 jaar.
  Start op maandag 7 januari 2019 van 15.30 tot 16.30 uur en
  woensdag 9 januari 2019 van 14.15 tot 15.15 uur. Kosten € 40,00 voor 20 lessen.
  Dagen en tijden zijn onder voorbehoud en vol=vol

  Meer informatie over onze lessen en het aanmelden staat op KDO.nl /Dance, Aerobics, Gymnastiek
  Meer weten?
  Neem gerust contact op via beweegdiploma@kdo.nl   Ook op www.beweegdiploma.nl staat meer informatie.

  Vrijdag 28 december van 10.00 tot 12.00 uur is er een sportinstuif voor de jeugd. Tijdens deze ochtend is er een apart gedeelte van de grote sporthal gereserveerd voor de introductie van het nijntje beweegprogramma.

  Voor nadere informatie en opgave kan je  mailen naar gymnastiek@KDO.nl