DAG Nieuws

<< Dance/Aerobics/Gym nieuws
Nieuws
 • Bijzonder seizoen voor KDO D.A.G.

  21 juni 2021

  Net als voor iedereen was het voor KDO D.A.G. een bijzonder seizoen.

  Veel Corona maatregelen waren zorgden ervoor dat we meerdere lessen moesten laten vervallen.

  In het najaar viel het nogal mee want de lessen voor volwassenen hoefden we maar twee lesweken te cancelen. Vanaf 15 december kwamen i.v.m. de Lock down alle onze lessen vervallen.

  Gelukkig vonden Jose, Monique en Irma hiervoor een oplossing en maakten zij online-lessen. Deze lessen werden door vele leden trouw meegedaan. Marianne appte de turnkinderen meerdere oefeningen die thuis gedaan konden worden. In het voorjaar mochten de kinderen weer wat buiten turnen en werd besloten dit in Aalsmeer te gaan doen omdat daar meer attributen staan.

  Vanaf 17 maart konden de volwassenen ook  iets buiten doen. We begonnen met circuitje met max.2 personen in groepje, later werden het er vier en daarna mochten er weer groepslessen buiten worden gegeven. Vanaf 4 juni kunnen er ook weer groepslessen binnen worden gegeven en worden de lessen weer gegeven volgens het normale lesrooster. De docente bepaalt of de lessen in de zaal of buiten plaatsvinden.

  Via het sportakkoord Uithoorn was er een kennismaking week voor 60+ bij diverse Uithoornse sportverenigingen. Hieruit ontstond de vraag naar Yoga op woensdagmorgen. Vanaf 9 juni kan men op woensdagmorgen van 10:30 tot 11:30 uur een workshop Yoga volgen.

  KDO D.A.G. is op zoek naar een coördinator voor de turnlessen. Wij denken daarbij aan een ouder van een van de kinderen. Ook mensen voor in het bestuur zijn van harte welkom. Voor nadere informatie mail naar aerobics@kdo.nl

  Voor de regeling van de korting op de contributie verwijzen wij U naar het laatste Doeltje.

  We sluiten het seizoen af op 9 juli a.s. en starten weer op maandag 23 augustus 2021.

  We wensen iedereen een prettige vakantie en hopelijk een sportief volgend seizoen zonder Corona beperkingen.

   

  Bestuur KDO D.A.G.

  Astrid, Danielle, Eveline, Ineke en Lilly

Evenementen
Weer
 • 8,0°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Zondag vriendelijk, daarna herfstachtig weer.
Buienradar.nl