DAG Nieuws

<< Dance/Aerobics/Gym nieuws
Nieuws
 • Senior-fit groep viert kerst

  21 december 2022
  Senior-fit groep viert kerst

  Op woensdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur is een speciale les voor senioren: Senior Fit. Deze les wordt door Henny Aafjes gegeven en het is voor mannen en vrouwen. Senior Fit is een speciale spel- en sportgroep voor 55+-ers. KDO biedt nu de mogelijkheid om in groepsverband te bewegen met leeftijdsgenoten. Dit onder deskundige leiding van een gediplomeerde en enthousiaste docente.
  Wat doen we bij Senior Fit?
  Een combinatie van gymnastiek, conditietraining, spierversterking en ontspanning.
  Sport & spel. Iedere les is een andere mix van deze sportieve activiteiten. U verbetert uw lichamelijke conditie en kunt nieuwe contacten opdoen. Het is niet erg als u lange tijd niet aan sport heeft gedaan; u hoeft niet te presteren. Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau meedoen. Plezier in bewegen staat voorop; gezelligheid is ook belangrijk!

  Dat gezelligheid een belangrijk onderdeel van de les is blijkt wel uit het feit dat de groep na afloop van de laatste les voor de kerstvakantie gezellig koffie heeft gedronken met elkaar in de KDO kantine. Iedereen had een cadootje voor een ander lid meegenomen die werden uitgedeeld.

  Heeft u interesse om ook een keertje mee te komen doen in deze groep kom dan woensdag 11 januari naar KDO voor een vrijblijvende proefles. Wordt U in de actiemaand januari lid betaald u pas vanaf februari. Voor € 80,00 kunt u de rest van het seizoen (is schooljaar) meedoen. Als u meekomt met iemand die reeds lid is en u aanmeldt krijgt dat lid in onze actiemaand een cadeaubon van het Fruitpaleis als dank voor het aanbrengen van een nieuw lid.

  Voor meer informatie of opgave mail naar aerobics@kdo.nl