Algemeen (*)

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • Geweldige opbrengst KDO got talent!

  14 April 2016

  Handbal:Geweldige opbrengst KDO got talent!

  Afgelopen vrijdagavond stond KDO in het teken van dé talentenjacht van het moment: KDO got talent.

  Onder de aanwezigheid van papa’s en mama’s, opa’s en oma’s en vriendjes en vriendinnetjes hebben de handbalmeiden hun beste talenten getoond. Mooie ballads van Jada Borsato en Claudia de Breij waren te horen, tot echte feestnummers van Snollebollekes en ook een zelfgemaakte remix!
  Er werd volop gedanst op Boomerang, Fireball en Uptown Funk en zelfs de Alpenzusjes werden aangekondigd door presentator Dennis om een feestje te komen bouwen! Het dak ging er af en de polonaise werd ingezet tijdens de afsluiting door Dames 1 met ‘’roetewisser’’. De muziek werd verzorgd door het team Leon en Ruud van Pingwing Drive-in shows.

  De jury had het nog moeilijk om uit al deze fantastische acts de beste te kiezen. Uiteindelijk wonnen de meiden uit de E2/E3 met hun dansmoves en bijpassende paraplu’s op het liedje Umbrella van Glee.

  Tussendoor konden er tijdens de loterij leuke prijzen gewonnen worden. De opbrengst van de lotenverkoop en het entreegeld  komt ten goede aan de handbalafdeling van KDO, waarvan leuke activiteiten voor de jeugd worden georganiseerd, zoals het handbalkamp. Dit jaar is er een totaal bedrag opgehaald van € 672,70!

  Tijdens de avond zijn er foto’s gemaakt door Barry Schönhage. Als u wilt nagenieten, deze foto’s zijn terug te vinden op: http://www.binarynerds.net/kdo/

Evenementen
 • Geen item(s) gevonden
Weer
 • 11,5°
  Zwaar bewolkt
  Vandaag een tweedeling in het land
Buienradar.nl