Wat heeft KDO u te bieden

Onze sportvereniging bestaat uit verschillende afdelingen, te weten Veldvoetbal, Zaalvoetbal, Handbal, Volleybal en DAG (Dance - Aerobics - Gymnastiek). Al deze afdelingen hebben een eigen bestuur. Informatie over de bestuursopzet en dergelijke vindt u bij de verschillende afdelingen op deze Website. Daarnaast wordt er nog op informele wijze door dames en heren aan trimmen gedaan.

Vele verenigingen maken gebruik van onze prima, nieuwe, faciliteiten. Voorbeelden hiervan zijn onder meer twee badmintonverenigingen die hun wedstrijden in onze eigen sporthal spelen, de lokale EHBO vereniging, diverse honkbalclubs, een vogelvereniging, een klaverjasvereniging, et cetera. Overdag wordt het complex gebruikt door het schoolonderwijs dat gymnastieklessen geeft in onze sporthal.
KDO is opgericht in 1945 en is voor onze gemeenschap (De Kwakel) een grote vereniging (ongeveer 1300 actieve leden) met een sterke regionale aantrekkingskracht. Wij zijn een gezonde vereniging met oog voor de toekomst. Zo wordt er jaarlijks gericht in de vereniging geïnvesteerd om de faciliteiten in prima conditie te houden.

Verder vinden wij, in de gehele breedte, het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met onze jeugd. Hiervoor hebben wij binnen onze vereniging een jeugdbeleidsplan ontwikkeld. Op deze website vindt u meer informatie over ons jeugdbeleidsplan.
Wilt u verdere informatie, neem dan gerust contact op met één van onze contactpersonen of stuur een e-mail naar bestuur@kdo.nl .

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Prachtige opbrengst voor de KWF Kankerbestrijding na spraakmakende loterij

  27 January 2019
  Prachtige opbrengst voor de KWF Kankerbestrijding na spraakmakende loterij

  Afgelopen zondag heeft de selectie van KDO zich van haar allerbeste kant laten zien door maar liefst 965 loten van € 1,- per stuk te verkopen voor de loterij. De opbrengst per lot wordt één op één overgemaakt naar de KWF Kankerbestrijding. Dit kon worden gerealiseerd doordat de volgende bedrijven gehoor hadden gegeven aan de oproep om prijzen te doneren voor de loterij: A&M Producties, Loogman Aalsmeer, Juwelier Sparnaay Uithoorn, Kwekerij De Noordpoel, Miko Koffie Nederland, Poldersport, Sijbrandts & Van Olst, Peterra, Kwekerij De Amstel, Marian’s HomeHairStyling, Solidoe Kinderopvang, Ger Semp Rozen en Geostick.

  Na afloop van de streekderby KDO – Altior (eindstand 2-1) werden de winnende lotnummers bekend gemaakt in de kantine, waarna diverse trotse prijswinnaars met een grote glimlach huiswaarts keerden. Daarnaast zijn er diverse geldbedragen ontvangen door de organisatie. Onze dank gaat dan ook o.a. uit naar: Kienclub KDO, Lions Club Uithoorn, de familie Bleekemolen, de selectie van KDO en enkele anonieme giften. Alles bij elkaar opgeteld kunnen we jullie met gepaste trots mededelen dat we in totaal een bedrag van € 2.100,- mogen gaan overmaken naar de KWF Kankerbestrijding.

  Het allerbelangrijkste van deze loterij is echter geweest dat u per lot een bijdrage heeft geleverd aan KWF Kankerbestrijding. KWF Kankerbestrijding is een Nederlandse stichting die zich inzet voor bestrijding van kanker door middel van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, patiënten ondersteuning en fondsenwerving. Dat gebeurt samen met vrijwilligers, donateurs, patiënten, artsen en onderzoekers.

  Een speciale dank vanuit KDO gaat uit naar onze hoofdsponsor Genefar B.V. Genefar, gevestigd in Uithoorn, heeft de Kwakelse voetbalselectie namelijk dit seizoen voorzien van nieuwe kleding. Naast de sponsornaam Genefar, hebben zij KWF Kankerbestrijding de mogelijkheid gegeven om de slogan ‘in actie voor KWF’ op de shirts te zetten.

  Via deze weg willen we alle bedrijven en/of particulieren bedanken die een prijs hebben gedoneerd aan de loterij en alle personen die loten hebben gekocht! 

  De voetbalselectie en sponsorcommissie van KDO

  PS: Mocht u afgelopen zondag niet bij KDO geweest zijn, maar wilt u alsnog een bijdrage doen voor de KWF Kankerbestrijding, klik dan hier.