Wat heeft KDO u te bieden

Onze sportvereniging bestaat uit verschillende afdelingen, te weten Veldvoetbal, Zaalvoetbal, Handbal, Volleybal en DAG (Dance - Aerobics - Gymnastiek). Al deze afdelingen hebben een eigen bestuur. Informatie over de bestuursopzet en dergelijke vindt u bij de verschillende afdelingen op deze Website. Daarnaast wordt er nog op informele wijze door dames en heren aan trimmen gedaan.

Vele verenigingen maken gebruik van onze prima, nieuwe, faciliteiten. Voorbeelden hiervan zijn onder meer twee badmintonverenigingen die hun wedstrijden in onze eigen sporthal spelen, de lokale EHBO vereniging, diverse honkbalclubs, een vogelvereniging, een klaverjasvereniging, et cetera. Overdag wordt het complex gebruikt door het schoolonderwijs dat gymnastieklessen geeft in onze sporthal.
KDO is opgericht in 1945 en is voor onze gemeenschap (De Kwakel) een grote vereniging (ongeveer 1300 actieve leden) met een sterke regionale aantrekkingskracht. Wij zijn een gezonde vereniging met oog voor de toekomst. Zo wordt er jaarlijks gericht in de vereniging geïnvesteerd om de faciliteiten in prima conditie te houden.

Verder vinden wij, in de gehele breedte, het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met onze jeugd. Hiervoor hebben wij binnen onze vereniging een jeugdbeleidsplan ontwikkeld. Op deze website vindt u meer informatie over ons jeugdbeleidsplan.
Wilt u verdere informatie, neem dan gerust contact op met één van onze contactpersonen of stuur een e-mail naar bestuur@kdo.nl .

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Kaderavond 16 maart 2019

  2 February 2019

  Alle kaderleden hebben deze datum natuurlijk allang geblokt in de agenda. Met februari op de teller kunnen we nu zeggen: Volgende maand is het zover!

  Half februari valt de uitnodiging voor jou en je partner in de bus. Gezien het thema (verklappen we nog niet) willen we je wel meegeven dat je dan nog een aantal weken de tijd hebt om je “dance-moves” te oefenen. En dat hoeven geen dance-moves anno 2019 te zijn; kijk maar of je nog net zo soepel beweegt als toen je indruk probeerde te maken op je eerste vriendje of vriendinnetje!

  Wij hopen je daarom met losse heupen te begroeten op de 16e maart.

   

  De Feestcommissie,

  Jan Ruhe, Lejo Hogervorst, Carolien van Tongeren, Pim Oussoren, Tamara van Roij, Anton Meijer, Daan Brockhoff en Corinne Hogenboom.