Wat heeft KDO u te bieden

Onze sportvereniging bestaat uit verschillende afdelingen, te weten Veldvoetbal, Zaalvoetbal, Handbal, Volleybal en DAG (Dance - Aerobics - Gymnastiek). Al deze afdelingen hebben een eigen bestuur. Informatie over de bestuursopzet en dergelijke vindt u bij de verschillende afdelingen op deze Website. Daarnaast wordt er nog op informele wijze door dames en heren aan trimmen gedaan.

Vele verenigingen maken gebruik van onze prima, nieuwe, faciliteiten. Voorbeelden hiervan zijn onder meer twee badmintonverenigingen die hun wedstrijden in onze eigen sporthal spelen, de lokale EHBO vereniging, diverse honkbalclubs, een vogelvereniging, een klaverjasvereniging, et cetera. Overdag wordt het complex gebruikt door het schoolonderwijs dat gymnastieklessen geeft in onze sporthal.
KDO is opgericht in 1945 en is voor onze gemeenschap (De Kwakel) een grote vereniging (ongeveer 1300 actieve leden) met een sterke regionale aantrekkingskracht. Wij zijn een gezonde vereniging met oog voor de toekomst. Zo wordt er jaarlijks gericht in de vereniging geïnvesteerd om de faciliteiten in prima conditie te houden.

Verder vinden wij, in de gehele breedte, het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met onze jeugd. Hiervoor hebben wij binnen onze vereniging een jeugdbeleidsplan ontwikkeld. Op deze website vindt u meer informatie over ons jeugdbeleidsplan.
Wilt u verdere informatie, neem dan gerust contact op met één van onze contactpersonen of stuur een e-mail naar bestuur@kdo.nl .

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Blijf fit tijdens de zomer

  3 June 2019

  Na een lang seizoen is het lekker om niet iedere week te hoeven sporten, maar de batterij even op te laden. Toch kunnen we ons voorstellen dat je ook tijdens de zomermaanden fit wilt blijven. Daarom bieden we voor onze leden de “blijf fit tijdens de zomer” activiteiten.

  Iedereen vanaf 14 jaar kan deelnemen aan de Bootcamps die worden georganiseerd door de KDO survival afdeling. Deze bootcamps worden gegeven iedere maandag van 19.30 tot 20.30 en op iedere woensdag van 20.0 tot 21.00 uur.

  Alle jeugdledenvanaf 8 jaarkunnen daarnaast ook gebruik maken van de zomertrainingen van AKU. Deze trainingen zijn op maandag en vrijdag. Afhankelijk van je leeftijd zijn de trainingen tussen 18.00 en 20.00 uur.

  Meer informatie (o.a. locatie, tijden en prijzen) vind je in onderstaande plaatjes.

  BOOTCAMP, vanaf 14 jaar  AKU: voor de jeugdEvenementen
Weer
 • 7,5°
  Zwaar bewolkt
  Rustig weer vandaag met wat lichte regen
Buienradar.nl