Wat heeft KDO u te bieden

Onze sportvereniging bestaat uit verschillende afdelingen, te weten Veldvoetbal, Zaalvoetbal, Handbal, Volleybal en DAG (Dance - Aerobics - Gymnastiek). Al deze afdelingen hebben een eigen bestuur. Informatie over de bestuursopzet en dergelijke vindt u bij de verschillende afdelingen op deze Website. Daarnaast wordt er nog op informele wijze door dames en heren aan trimmen gedaan.

Vele verenigingen maken gebruik van onze prima, nieuwe, faciliteiten. Voorbeelden hiervan zijn onder meer twee badmintonverenigingen die hun wedstrijden in onze eigen sporthal spelen, de lokale EHBO vereniging, diverse honkbalclubs, een vogelvereniging, een klaverjasvereniging, et cetera. Overdag wordt het complex gebruikt door het schoolonderwijs dat gymnastieklessen geeft in onze sporthal.
KDO is opgericht in 1945 en is voor onze gemeenschap (De Kwakel) een grote vereniging (ongeveer 1300 actieve leden) met een sterke regionale aantrekkingskracht. Wij zijn een gezonde vereniging met oog voor de toekomst. Zo wordt er jaarlijks gericht in de vereniging geïnvesteerd om de faciliteiten in prima conditie te houden.

Verder vinden wij, in de gehele breedte, het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met onze jeugd. Hiervoor hebben wij binnen onze vereniging een jeugdbeleidsplan ontwikkeld. Op deze website vindt u meer informatie over ons jeugdbeleidsplan.
Wilt u verdere informatie, neem dan gerust contact op met één van onze contactpersonen of stuur een e-mail naar bestuur@kdo.nl .

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Gezocht, schoonmaker (m/v)

  10 September 2019

  KDO sportvereniging zoekt op korte termijn:

  SCHOONMAKER (M/V)

  10 UUR PER WEEK

  Maandagochtend én woensdag- of vrijdagochtend

   

  Wij vragen:
  Ons mooie sportcomplex, waar +/- 1250 leden gebruik van maken,
  zorgvuldig schoon te houden. Dit doe je samen met een team van andere schoonmakers en beheerders. Ervaring niet vereist, enthousiasme wel!


  Wij bieden:
  Een mooi salaris, een goede werkomgeving en een gezellig team.  Het betreft een betaalde functie, naast de 300 vrijwilligers die binnen onze vereniging actief zijn.

   

  Enthousiast? Reacties/info: René de Jong, kantine@kdo.nl, 06-19328453.

Evenementen
Weer
 • 22,2°
  Mix van opklaringen en middelbare of lage bewolking
  Heet, heter, heetst!
Buienradar.nl