Wat heeft KDO u te bieden

Onze sportvereniging bestaat uit verschillende afdelingen, te weten Veldvoetbal, Zaalvoetbal, Handbal, Volleybal en DAG (Dance - Aerobics - Gymnastiek). Al deze afdelingen hebben een eigen bestuur. Informatie over de bestuursopzet en dergelijke vindt u bij de verschillende afdelingen op deze Website. Daarnaast wordt er nog op informele wijze door dames en heren aan trimmen gedaan.

Vele verenigingen maken gebruik van onze prima, nieuwe, faciliteiten. Voorbeelden hiervan zijn onder meer twee badmintonverenigingen die hun wedstrijden in onze eigen sporthal spelen, de lokale EHBO vereniging, diverse honkbalclubs, een vogelvereniging, een klaverjasvereniging, et cetera. Overdag wordt het complex gebruikt door het schoolonderwijs dat gymnastieklessen geeft in onze sporthal.
KDO is opgericht in 1945 en is voor onze gemeenschap (De Kwakel) een grote vereniging (ongeveer 1300 actieve leden) met een sterke regionale aantrekkingskracht. Wij zijn een gezonde vereniging met oog voor de toekomst. Zo wordt er jaarlijks gericht in de vereniging geïnvesteerd om de faciliteiten in prima conditie te houden.

Verder vinden wij, in de gehele breedte, het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met onze jeugd. Hiervoor hebben wij binnen onze vereniging een jeugdbeleidsplan ontwikkeld. Op deze website vindt u meer informatie over ons jeugdbeleidsplan.
Wilt u verdere informatie, neem dan gerust contact op met één van onze contactpersonen of stuur een e-mail naar bestuur@kdo.nl .

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Rabobank ClubSupport 2019 - Dank voor jullie steun

  28 October 2019

  Een aantal weken geleden mochten leden van de Rabobank stemmen uitbrengen op diverse organisaties in de regio, die daarmee hun clubkas kunnen spekken.

  Veel leden hebben een of twee stemmen op onze mooie sportvereniging uitgebracht, want vrijdag 18 oktober heeft onze voorzitter Andy Verstelle, voor KDO een cheque van maar liefst € 1.549,24 in ontvangst mogen nemen. We zullen deze op een goede wijze besteden.

  Ook diverse andere Kwakelse verenigingen en stichtingen, zoals KBO, Stichting De Kwakel Toen & Nu, Dorpshuis De Kwakel, Feestcomité, Rick FM, Genesius, EHBO e.d. hebben een mooie cheque mogen ontvangen.

   

  Veel dank voor jullie stemmen!

Evenementen
Weer
 • 16,3°
  Zwaar bewolkt
  Eindelijk wat regen!
Buienradar.nl