Wat heeft KDO u te bieden

Onze sportvereniging bestaat uit verschillende afdelingen, te weten Veldvoetbal, Zaalvoetbal, Handbal, Volleybal en DAG (Dance - Aerobics - Gymnastiek). Al deze afdelingen hebben een eigen bestuur. Informatie over de bestuursopzet en dergelijke vindt u bij de verschillende afdelingen op deze Website. Daarnaast wordt er nog op informele wijze door dames en heren aan trimmen gedaan.

Vele verenigingen maken gebruik van onze prima, nieuwe, faciliteiten. Voorbeelden hiervan zijn onder meer twee badmintonverenigingen die hun wedstrijden in onze eigen sporthal spelen, de lokale EHBO vereniging, diverse honkbalclubs, een vogelvereniging, een klaverjasvereniging, et cetera. Overdag wordt het complex gebruikt door het schoolonderwijs dat gymnastieklessen geeft in onze sporthal.
KDO is opgericht in 1945 en is voor onze gemeenschap (De Kwakel) een grote vereniging (ongeveer 1300 actieve leden) met een sterke regionale aantrekkingskracht. Wij zijn een gezonde vereniging met oog voor de toekomst. Zo wordt er jaarlijks gericht in de vereniging geïnvesteerd om de faciliteiten in prima conditie te houden.

Verder vinden wij, in de gehele breedte, het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met onze jeugd. Hiervoor hebben wij binnen onze vereniging een jeugdbeleidsplan ontwikkeld. Op deze website vindt u meer informatie over ons jeugdbeleidsplan.
Wilt u verdere informatie, neem dan gerust contact op met één van onze contactpersonen of stuur een e-mail naar bestuur@kdo.nl .

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Mogelijke ruimtelijke ontwikkelingen in De Kwakel

  3 December 2019
  Vanmorgen zijn wij op het gemeentehuis geïnformeerd over een mogelijke ontwikkeling in de Kwakel die gevolgen zal hebben voor KDO. Er lopen op dit moment twee belangrijke projecten waarvan de gemeente gaat onderzoeken of die te combineren en haalbaar zijn:
  - het bouwen van meer woningen in De Kwakel, met name ook voor starters uit de eigen gemeenschap
  - het ontwikkelen van een gebiedsvisie voor het gebied “Ruilverkaveling” (ruwweg tussen Noord-Zuid route, Halfweg en De Kwakel)

  Als gevolg van de besluiten omtrent Schiphol mag op heel veel plekken geen woningbouw, vandaar dat er een plan onderzocht gaat worden, dat gebaseerd is op de volgende idee:
  - woningbouw op sportpark KDO en sportpark Qui Vive/Thamen
  - een nieuw sportpark aan de rand van de ruilverkaveling, waar alle verenigingen heen verhuizen

  In de loop van vandaag worden de bewoners en andere betrokkenen door de gemeente geïnformeerd. 

  Op de site uithoorndenktmee.nl kun je vanaf vanavond meer informatie vinden; deze week staat er ook een uitgebreide toelichting de Nieuwe Meerbode; zodra we meer informatie hebben zullen we die delen. Ook zullen we dan een informatie traject starten voor en met alle leden. Vanzelfsprekend worden we als KDO uitgebreid betrokken bij de verdere uitwerking en haalbaarheid van het plan. Momenteel is het de bedoeling om in de zomer van 2020 meer duidelijkheid over de haalbaarheid en eventuele grove uitwerking te krijgen. Eventuele realisatie zal nog jaren duren.


Evenementen
Weer
 • 27,0°
  Zwaar bewolkt
  Vandaag de zesde tropische dag op rij
Buienradar.nl