Wat heeft KDO u te bieden

Onze sportvereniging bestaat uit verschillende afdelingen, te weten Veldvoetbal, Zaalvoetbal, Handbal, Volleybal en DAG (Dance - Aerobics - Gymnastiek). Al deze afdelingen hebben een eigen bestuur. Informatie over de bestuursopzet en dergelijke vindt u bij de verschillende afdelingen op deze Website. Daarnaast wordt er nog op informele wijze door dames en heren aan trimmen gedaan.

Vele verenigingen maken gebruik van onze prima, nieuwe, faciliteiten. Voorbeelden hiervan zijn onder meer twee badmintonverenigingen die hun wedstrijden in onze eigen sporthal spelen, de lokale EHBO vereniging, diverse honkbalclubs, een vogelvereniging, een klaverjasvereniging, et cetera. Overdag wordt het complex gebruikt door het schoolonderwijs dat gymnastieklessen geeft in onze sporthal.
KDO is opgericht in 1945 en is voor onze gemeenschap (De Kwakel) een grote vereniging (ongeveer 1300 actieve leden) met een sterke regionale aantrekkingskracht. Wij zijn een gezonde vereniging met oog voor de toekomst. Zo wordt er jaarlijks gericht in de vereniging geïnvesteerd om de faciliteiten in prima conditie te houden.

Verder vinden wij, in de gehele breedte, het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met onze jeugd. Hiervoor hebben wij binnen onze vereniging een jeugdbeleidsplan ontwikkeld. Op deze website vindt u meer informatie over ons jeugdbeleidsplan.
Wilt u verdere informatie, neem dan gerust contact op met één van onze contactpersonen of stuur een e-mail naar bestuur@kdo.nl .

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Alle wedstrijden, trainingen en bijeenkomsten tot 1 april geannuleerd

  12 March 2020

  In Nederland werd op 27 februari de eerste patiënt met het coronavirus gevonden. In de dagen en weken erna is het aantal patiënten met het virus gestaag gestegen. Het KDO-bestuur volgt de ontwikkelingen nauwgezet en volgt daarbij de officiële adviezen en richtlijnen van het RIVM en de GGD.

  Tot en met 31 maart 2020 zijn alle wedstrijden en trainingen afgelast vanwege het coronavirus. Dit geldt voor alle sporten die wij bij KDO uitoefenen. De kantine wordt gesloten. 

  Ook het kaderfeest van 14 maart hebben wij helaas geannuleerd. 

  Voor informatie over de fysio, de kinderopvang en schoolgymnastiek kun je bij de desbetreffende organisatie terecht.

  Mocht de situatie veranderen dan brengen we je je hiervan zo snel als mogelijk op de hoogte.

  Voor de meest actuele informatie kun je terecht op de website van het RIVM: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

  Je vindt hier antwoorden op veelvoorkomende vragen.

  De belangrijkste maatregelen die je kan nemen om verspreiding van het virus te voorkomen:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen voorkomen.

  <Dit bericht geeft de situatie weer per 12 maart, 17.30 uur>
Evenementen
Weer
 • 12,6°
  Zwaar bewolkt
  Een paar buien
Buienradar.nl