Wat heeft KDO u te bieden

Onze sportvereniging bestaat uit verschillende afdelingen, te weten Veldvoetbal, Zaalvoetbal, Handbal, Volleybal en DAG (Dance - Aerobics - Gymnastiek). Al deze afdelingen hebben een eigen bestuur. Informatie over de bestuursopzet en dergelijke vindt u bij de verschillende afdelingen op deze Website. Daarnaast wordt er nog op informele wijze door dames en heren aan trimmen gedaan.

Vele verenigingen maken gebruik van onze prima, nieuwe, faciliteiten. Voorbeelden hiervan zijn onder meer twee badmintonverenigingen die hun wedstrijden in onze eigen sporthal spelen, de lokale EHBO vereniging, diverse honkbalclubs, een vogelvereniging, een klaverjasvereniging, et cetera. Overdag wordt het complex gebruikt door het schoolonderwijs dat gymnastieklessen geeft in onze sporthal.
KDO is opgericht in 1945 en is voor onze gemeenschap (De Kwakel) een grote vereniging (ongeveer 1300 actieve leden) met een sterke regionale aantrekkingskracht. Wij zijn een gezonde vereniging met oog voor de toekomst. Zo wordt er jaarlijks gericht in de vereniging geïnvesteerd om de faciliteiten in prima conditie te houden.

Verder vinden wij, in de gehele breedte, het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met onze jeugd. Hiervoor hebben wij binnen onze vereniging een jeugdbeleidsplan ontwikkeld. Op deze website vindt u meer informatie over ons jeugdbeleidsplan.
Wilt u verdere informatie, neem dan gerust contact op met één van onze contactpersonen of stuur een e-mail naar bestuur@kdo.nl .

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Sportpark gesloten tot en met 6 april 2020

  17 March 2020

  We begrijpen best dat, nu ook de scholen gesloten zijn, je graag op onze velden een balletje wilt trappen.

  Maar de maatregel om alle sportparken te sluiten is er niet voor niets. Die maatregel is bedoeld om de verspreiding van het virus te vertragen zodat onze zorginstellingen niet overbelast worden.

  We zouden het liever anders zien, maar de situatie is niet anders.

  Dank voor je medewerking.

  Pas goed op jezelf en elkaar.

  Hoofdbestuur sv KDO  Ter informatie voor alle patienten van Fysio De Kwakel: die zijn open. Omdat het sportpark gesloten is de Fysio alleen bereikbaar via het bruggetje aan de Fresialaan en daarna te bellen met 0297 26 93 56

Evenementen
Weer
 • 13,1°
  Zwaar bewolkt
  Een paar buien
Buienradar.nl