Wat heeft KDO u te bieden

Onze sportvereniging bestaat uit verschillende afdelingen, te weten Veldvoetbal, Zaalvoetbal, Handbal, Volleybal en DAG (Dance - Aerobics - Gymnastiek). Al deze afdelingen hebben een eigen bestuur. Informatie over de bestuursopzet en dergelijke vindt u bij de verschillende afdelingen op deze Website. Daarnaast wordt er nog op informele wijze door dames en heren aan trimmen gedaan.

Vele verenigingen maken gebruik van onze prima, nieuwe, faciliteiten. Voorbeelden hiervan zijn onder meer twee badmintonverenigingen die hun wedstrijden in onze eigen sporthal spelen, de lokale EHBO vereniging, diverse honkbalclubs, een vogelvereniging, een klaverjasvereniging, et cetera. Overdag wordt het complex gebruikt door het schoolonderwijs dat gymnastieklessen geeft in onze sporthal.
KDO is opgericht in 1945 en is voor onze gemeenschap (De Kwakel) een grote vereniging (ongeveer 1300 actieve leden) met een sterke regionale aantrekkingskracht. Wij zijn een gezonde vereniging met oog voor de toekomst. Zo wordt er jaarlijks gericht in de vereniging geïnvesteerd om de faciliteiten in prima conditie te houden.

Verder vinden wij, in de gehele breedte, het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met onze jeugd. Hiervoor hebben wij binnen onze vereniging een jeugdbeleidsplan ontwikkeld. Op deze website vindt u meer informatie over ons jeugdbeleidsplan.
Wilt u verdere informatie, neem dan gerust contact op met één van onze contactpersonen of stuur een e-mail naar bestuur@kdo.nl .

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Protocol verantwoord sporten Jeugd

  27 April 2020

  Vanaf 29 april is het toegestaan onze jeugdleden georganiseerd en beheersbaar te laten sporten. Zo mogen kinderen tot en met 12 jaar van de overheid weer komen trainen, waarbij ze niet per se de 1,5 meter grens afstand hoeven aan te houden. Voor jeugd van 13 tot en met 18 jaar is dit ook toegestaan, als zij maar wel de 1,5 meter afstand van elkaar blijven.

  Binnen KDO heeft een werkgroep bestaande uit verschillende afdelingen en groepen van onze vereniging de voorbereidingen getroffen om onze jeugd verantwoord te laten sporten. We hebben sportvormen, trainingen, procedures en tips ontwikkeld om dit mogelijk te maken. En natuurlijk de vrijwilligers gevonden om de trainingen mogelijk te maken.

  Samen met de Gemeente en de andere sportverenigingen in Uithoorn hebben we onze plannen besproken en getoetst zodat alle sportverenigingen in de Gemeente Uithoorn het zelfde protocol volgen. Natuurlijk zijn er in de praktische uitwerking per sport en per sportpark steeds verschillen om het protocol passend te maken op de lokale situatie. Ongetwijfeld zullen er de komende weken op basis van nadere inzichten nog aanpassingen komen in ons protocol. Die zullen we dan steeds duidelijk communiceren. 

  Via deze link vind je het volledige protocol, dat per 30 april licht is aangepast voor de handbalregels. 

  Lees dit goed door en zorg dat je je aan alle richtlijnen houdt. Voor jezelf en voor een ander. Het protocol bestaat uit de volgende hoofdstukken:
  • Veiligheid- en hygiëneregels voor iedereen
  • Algemene richtlijnen voor iedereen
  • Richtlijnen voor trainers, begeleiders en vrijwilligers
  • Richtlijnen voor sporters
  • Richtlijnen voor ouders en verzorgers
  • Aanvullende richtlijnen per sport
   • Voetbal
   • Handbal (paar kleine aanpassingen per 30 april)
   • Survival
  • Route naar het sportpark vanaf 29 april
  De planning van de verschillende trainingen lees je in dit document: Klik hier

  We rekenen op eenieders medewerking.Evenementen
Weer
 • 12,7°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Helder en kurkdroog
Buienradar.nl