Wat heeft KDO u te bieden

Onze sportvereniging bestaat uit verschillende afdelingen, te weten Veldvoetbal, Zaalvoetbal, Handbal, Volleybal en DAG (Dance - Aerobics - Gymnastiek). Al deze afdelingen hebben een eigen bestuur. Informatie over de bestuursopzet en dergelijke vindt u bij de verschillende afdelingen op deze Website. Daarnaast wordt er nog op informele wijze door dames en heren aan trimmen gedaan.

Vele verenigingen maken gebruik van onze prima, nieuwe, faciliteiten. Voorbeelden hiervan zijn onder meer twee badmintonverenigingen die hun wedstrijden in onze eigen sporthal spelen, de lokale EHBO vereniging, diverse honkbalclubs, een vogelvereniging, een klaverjasvereniging, et cetera. Overdag wordt het complex gebruikt door het schoolonderwijs dat gymnastieklessen geeft in onze sporthal.
KDO is opgericht in 1945 en is voor onze gemeenschap (De Kwakel) een grote vereniging (ongeveer 1300 actieve leden) met een sterke regionale aantrekkingskracht. Wij zijn een gezonde vereniging met oog voor de toekomst. Zo wordt er jaarlijks gericht in de vereniging geïnvesteerd om de faciliteiten in prima conditie te houden.

Verder vinden wij, in de gehele breedte, het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met onze jeugd. Hiervoor hebben wij binnen onze vereniging een jeugdbeleidsplan ontwikkeld. Op deze website vindt u meer informatie over ons jeugdbeleidsplan.
Wilt u verdere informatie, neem dan gerust contact op met één van onze contactpersonen of stuur een e-mail naar bestuur@kdo.nl .

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Jeugd trainingen per 29 april

  5 May 2020
  Vanaf 29 april kunnen we, onder strikte voorwaarden, onze jeugdleden weer laten sporten.

  Voor jezelf en een ander is het ontzettend belangrijk dat je je aan alle regels uit het protocol houdt

  Het protocol lees je hier. 

  We zijn erin geslaagd een programma samen te stellen, waar we bijna alle jeugdleden tot en met 18 jaar de gelegenheid kunnen bieden te komen trainen. 

  Het programma vind je hier. 

  Je vindt daar per dag welke teams op welk tijdstip gaan trainen. Dit is de aangepaste versie per 5 mei 2020.
Evenementen
Weer
 • 12,7°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Helder en kurkdroog
Buienradar.nl