Wat heeft KDO u te bieden

Onze sportvereniging bestaat uit verschillende afdelingen, te weten Veldvoetbal, Zaalvoetbal, Handbal, Volleybal en DAG (Dance - Aerobics - Gymnastiek). Al deze afdelingen hebben een eigen bestuur. Informatie over de bestuursopzet en dergelijke vindt u bij de verschillende afdelingen op deze Website. Daarnaast wordt er nog op informele wijze door dames en heren aan trimmen gedaan.

Vele verenigingen maken gebruik van onze prima, nieuwe, faciliteiten. Voorbeelden hiervan zijn onder meer twee badmintonverenigingen die hun wedstrijden in onze eigen sporthal spelen, de lokale EHBO vereniging, diverse honkbalclubs, een vogelvereniging, een klaverjasvereniging, et cetera. Overdag wordt het complex gebruikt door het schoolonderwijs dat gymnastieklessen geeft in onze sporthal.
KDO is opgericht in 1945 en is voor onze gemeenschap (De Kwakel) een grote vereniging (ongeveer 1300 actieve leden) met een sterke regionale aantrekkingskracht. Wij zijn een gezonde vereniging met oog voor de toekomst. Zo wordt er jaarlijks gericht in de vereniging geïnvesteerd om de faciliteiten in prima conditie te houden.

Verder vinden wij, in de gehele breedte, het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met onze jeugd. Hiervoor hebben wij binnen onze vereniging een jeugdbeleidsplan ontwikkeld. Op deze website vindt u meer informatie over ons jeugdbeleidsplan.
Wilt u verdere informatie, neem dan gerust contact op met één van onze contactpersonen of stuur een e-mail naar bestuur@kdo.nl .

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Winnaars Grote Verenigingen Quiz

  1 May 2020

  Donderdagavond 30 april zaten ongeveer tweehonderd sportliefhebbers, waaronder tientallen KDO-ers, gekluisterd aan hun beeldscherm en telefoon om deel te nemen aan de Grote Online Verenigingen Quiz. De deelnemers werden getest op hun parate kennis van het actuele en historische (inter)nationale voetbal, maar er was ook ruimte voor wat eenvoudiger vragen: zoals hoeveel maanden 28 dagen hebben. Wist jij trouwens hoeveel eredivisieclubs een dier in het logo hebben staan? Of wie topscorer aller tijden in de Eredivisie is?

  Helaas is het niemand van KDO gelukt om als beste van alle deelnemers te eindigen, maar we hadden wel twee KDO-ers in de overall top-10.

  De beste drie KDO-ers en daarmee de winnaars van onze prijzen zijn:

  1. Paul en Eveline Hogerwerf (5e overall): een (1) jaar gratis lidmaatschap:
  2. Martin de Roij (8e overall): een KDO trainingspak
  3. Erik Verbruggen (20e overall): een KDO tenue (shirt en broek)

   De prijswinnaars krijgen apart bericht.

  Een speciale vermelding is er voor Jean-Paul Verbruggen. Hij eindigde als 13e overall, maar hij voldeed niet aan de spelregels door de clubnaam KDO niet te vermelden. Daardoor deed hij buiten mededinging mee. Maar natuurlijk wel knap gedaan.

  De hele eindstand kun je hier vinden.

  Quiz

Evenementen
Weer
 • 12,9°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Helder en kurkdroog
Buienradar.nl