Wat heeft KDO u te bieden

Onze sportvereniging bestaat uit verschillende afdelingen, te weten Veldvoetbal, Zaalvoetbal, Handbal, Volleybal en DAG (Dance - Aerobics - Gymnastiek). Al deze afdelingen hebben een eigen bestuur. Informatie over de bestuursopzet en dergelijke vindt u bij de verschillende afdelingen op deze Website. Daarnaast wordt er nog op informele wijze door dames en heren aan trimmen gedaan.

Vele verenigingen maken gebruik van onze prima, nieuwe, faciliteiten. Voorbeelden hiervan zijn onder meer twee badmintonverenigingen die hun wedstrijden in onze eigen sporthal spelen, de lokale EHBO vereniging, diverse honkbalclubs, een vogelvereniging, een klaverjasvereniging, et cetera. Overdag wordt het complex gebruikt door het schoolonderwijs dat gymnastieklessen geeft in onze sporthal.
KDO is opgericht in 1945 en is voor onze gemeenschap (De Kwakel) een grote vereniging (ongeveer 1300 actieve leden) met een sterke regionale aantrekkingskracht. Wij zijn een gezonde vereniging met oog voor de toekomst. Zo wordt er jaarlijks gericht in de vereniging geïnvesteerd om de faciliteiten in prima conditie te houden.

Verder vinden wij, in de gehele breedte, het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met onze jeugd. Hiervoor hebben wij binnen onze vereniging een jeugdbeleidsplan ontwikkeld. Op deze website vindt u meer informatie over ons jeugdbeleidsplan.
Wilt u verdere informatie, neem dan gerust contact op met één van onze contactpersonen of stuur een e-mail naar bestuur@kdo.nl .

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Protocol Veilig Sporten per 11 mei

  8 May 2020

  Vanaf 11 mei mogen ook degenen die ouder dan 18 jaar zijn georganiseerd buiten sporten, mits er 1,5 meter afstand wordt gehouden. Voor jeugd tot en met 18 jaar was dit al eerder toegestaan, waarbij kinderen tot en met 12 jaar ook zonder 1,5 meter afstand van elkaar buiten mogen sporten.

  Officiële wedstrijden en competities kunnen vanaf 1 september plaatsvinden zonder publiek, mits het coronavirus onder controle blijft. Onze kantine kan ook dan hopelijk weer open. We verwachten dat per 1 september ook binnensporten weer mogelijk wordt.

  Samen met de Gemeente en de andere sportverenigingen in Uithoorn hebben we onze plannen besproken en getoetst zodat alle sportverenigingen in de Gemeente Uithoorn het zelfde protocol volgen. Natuurlijk zijn er in de praktische uitwerking per sport en per sportpark steeds verschillen om het protocol passend te maken op de lokale situatie.

  Op basis van de ervaringen die we sindsdien hebben opgedaan en de meest recente kabinetsbesluiten hebben we het jeugdprotocol aangepast tot een algemeen geldend protocol. Dat protocol tref je hierna aan. Als iedereen zich aan dit protocol houdt kunnen we weer veilig sporten

  Via deze link vind je het volledige protocol.

  Lees dit goed door en zorg dat je je aan alle richtlijnen houdt. Voor jezelf en voor een ander. Het protocol bestaat uit de volgende hoofdstukken:
  • Veiligheid- en hygiëneregels voor iedereen
  • Algemene richtlijnen voor iedereen
  • Richtlijnen voor trainers, begeleiders en vrijwilligers
  • Richtlijnen voor sporters
  • Richtlijnen voor ouders en verzorgers
  • Aanvullende richtlijnen per sport
   • Voetbal
   • Handbal
   • Survival
  • Route naar het sportpark vanaf 29 april
  De planning van de verschillende trainingen wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

  We rekenen op eenieders medewerking. Samen krijgen we het coronavirus onder controle.Evenementen
Weer
 • 13,0°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Helder en kurkdroog
Buienradar.nl