Wat heeft KDO u te bieden

Onze sportvereniging bestaat uit verschillende afdelingen, te weten Veldvoetbal, Zaalvoetbal, Handbal, Volleybal en DAG (Dance - Aerobics - Gymnastiek). Al deze afdelingen hebben een eigen bestuur. Informatie over de bestuursopzet en dergelijke vindt u bij de verschillende afdelingen op deze Website. Daarnaast wordt er nog op informele wijze door dames en heren aan trimmen gedaan.

Vele verenigingen maken gebruik van onze prima, nieuwe, faciliteiten. Voorbeelden hiervan zijn onder meer twee badmintonverenigingen die hun wedstrijden in onze eigen sporthal spelen, de lokale EHBO vereniging, diverse honkbalclubs, een vogelvereniging, een klaverjasvereniging, et cetera. Overdag wordt het complex gebruikt door het schoolonderwijs dat gymnastieklessen geeft in onze sporthal.
KDO is opgericht in 1945 en is voor onze gemeenschap (De Kwakel) een grote vereniging (ongeveer 1300 actieve leden) met een sterke regionale aantrekkingskracht. Wij zijn een gezonde vereniging met oog voor de toekomst. Zo wordt er jaarlijks gericht in de vereniging geïnvesteerd om de faciliteiten in prima conditie te houden.

Verder vinden wij, in de gehele breedte, het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met onze jeugd. Hiervoor hebben wij binnen onze vereniging een jeugdbeleidsplan ontwikkeld. Op deze website vindt u meer informatie over ons jeugdbeleidsplan.
Wilt u verdere informatie, neem dan gerust contact op met één van onze contactpersonen of stuur een e-mail naar bestuur@kdo.nl .

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Feliciteer KDO voor slechts € 25

  2 July 2020
  Op 1 september 2020 bestaat KDO 75 jaar! We waren reeds druk doende met het organiseren van een feestweek in de laatste week van augustus, maar je zult ongetwijfeld begrijpen dat we deze helaas (voorlopig) hebben moeten annuleren.

  Wat wel doorgaat; ter ere van ons jubileum geven we een bijzondere editie (bewaarnummer) van ons clubblad Ons Doel uit. Het wordt een prachtig boek op A4-formaat met terugblikken, hoogtepunten en prachtige verhalen uit onze 75-jarige historie.

  Het jubileumboek wordt in een oplage van ca 1.500 exemplaren gedrukt en gratis verspreid onder alle KDO-leden, sponsoren en vrijwilligers. Ter financiering van het boek hebben we al een aantal sponsoren bereid gevonden een advertentie te plaatsen.

  Graag bieden we ook alle leden de mogelijk tot het opnemen van een persoonlijke boodschap/felicitatie.

  Voor € 25 kun je een persoonlijke felicitatie opnemen van maximaal 200 leestekens.

  Heb je interesse hebt in het plaatsen van deze persoonlijke felicitatie in dit unieke jubileumboek? Stuur dan een mailtje naar sponsor@kdo.nl

  Heb je zakelijk interesse in adverteren in dit prachtige jubileumboek? We hebben ook verschillende advertentie mogelijkheden.  Dat kan al vanaf € 75 voor het opnemen van je logo. Meer informatie kun je krijgen bij sponsor@kdo.nl

Evenementen
Weer
 • 30,5°
  Zwaar bewolkt
  Unieke reeks: zeven tropische dagen op rij!
Buienradar.nl