Wat heeft KDO u te bieden

Onze sportvereniging bestaat uit verschillende afdelingen, te weten Veldvoetbal, Zaalvoetbal, Handbal, Volleybal en DAG (Dance - Aerobics - Gymnastiek). Al deze afdelingen hebben een eigen bestuur. Informatie over de bestuursopzet en dergelijke vindt u bij de verschillende afdelingen op deze Website. Daarnaast wordt er nog op informele wijze door dames en heren aan trimmen gedaan.

Vele verenigingen maken gebruik van onze prima, nieuwe, faciliteiten. Voorbeelden hiervan zijn onder meer twee badmintonverenigingen die hun wedstrijden in onze eigen sporthal spelen, de lokale EHBO vereniging, diverse honkbalclubs, een vogelvereniging, een klaverjasvereniging, et cetera. Overdag wordt het complex gebruikt door het schoolonderwijs dat gymnastieklessen geeft in onze sporthal.
KDO is opgericht in 1945 en is voor onze gemeenschap (De Kwakel) een grote vereniging (ongeveer 1300 actieve leden) met een sterke regionale aantrekkingskracht. Wij zijn een gezonde vereniging met oog voor de toekomst. Zo wordt er jaarlijks gericht in de vereniging geïnvesteerd om de faciliteiten in prima conditie te houden.

Verder vinden wij, in de gehele breedte, het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met onze jeugd. Hiervoor hebben wij binnen onze vereniging een jeugdbeleidsplan ontwikkeld. Op deze website vindt u meer informatie over ons jeugdbeleidsplan.
Wilt u verdere informatie, neem dan gerust contact op met één van onze contactpersonen of stuur een e-mail naar bestuur@kdo.nl .

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Volop spektakel aankomende zondag bij KDO t.b.v. het Ronald McDonald Kinderfonds!

  2 April 2018

  Rondom de wedstrijd van a.s zondag: KDO – DOSR wil de selectie geld gaan inzamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Om de opbrengst zo hoog mogelijk te laten worden, organiseren we een spraakmakende loterij in de kantine van KDO. Rondom de wedstrijd gaat de selectie er alles aan gaan doen om zoveel mogelijk loten (€ 1,- per stuk) aan de man te brengen. Na afloop van de wedstrijd (start om 16:15 uur) zullen de winnende lotnummers in de kantine bekend worden gemaakt, waarna een trotse prijswinnaar direct zijn prijs kan ophalen.

  Om onder aan de streep zoveel mogelijk geld over te houden voor het Ronald McDonald Kinderfonds, zijn we met succes op zoek gegaan naar bedrijven en/of particulieren die een prijs willen sponsoren. Hieronder vindt u het overzicht van alle prijzen die u a.s. zondag kunt gaan winnen:
  *Kwekerij De Amstel: Zes grote planten
  *A&M Producties: Een Snickers Hoodie
  *Loogman Aalsmeer: 10 autowasbonnen
  *Solidoe Aalsmeer: 3 rugzakjes met inhoud
  *Sparnaay: 3 cadeaubonnen van € 25,-
  *Marian’s HomeHairStyling: 3 pakketjes haarverzorgingsproducten
  *Kwekerij De Noordpoel: 2 opgemaakte plantenbakken
  *Electrico: 2 Bluetooth speakers JBL
  *Peterra: Een bon voor voetreflex massage
  *Miko Koffie Nederland: 6 dozen van 1 kg Miko Classico Crema espressobonen
  *AH Jos van den Berg: Een gevulde boodschappentas t.w.v. € 50,-
  *Tiny Vork: Een dinerbon.
  *Rick FM: Een uur lang radio maken op een n.t.b. dag en tijdstip.
  Daarnaast hebben zowel De Beij Elektra B.V. als Hoveniersbedrijf P. Onderwater een geldbedrag ter beschikking gesteld voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

  Het allerbelangrijkste van vandaag blijft echter dat u per lot een bijdrage levert aan het contact tussen een ziek / gehandicapt kind en zijn ouders. Dit is namelijk hetgeen waarvoor het Ronald McDonald Kinderfonds zich al 30 jaar succesvol inzet.

  Via deze weg willen we alle bedrijven en/of particulieren bedanken die een prijs hebben gedoneerd aan de loterij en alvast alle personen die loten gaan kopen!

  Wij vertrouwen op prachtige opbrengst aan het einde van de middag!

  De KDO-selectie

Evenementen
Weer
 • 14,8°
  Mix van opklaringen en middelbare of lage bewolking
  Wolkenvelden en zon
Buienradar.nl