Wat heeft KDO u te bieden

Onze sportvereniging bestaat uit verschillende afdelingen, te weten Veldvoetbal, Zaalvoetbal, Handbal, Volleybal en DAG (Dance - Aerobics - Gymnastiek). Al deze afdelingen hebben een eigen bestuur. Informatie over de bestuursopzet en dergelijke vindt u bij de verschillende afdelingen op deze Website. Daarnaast wordt er nog op informele wijze door dames en heren aan trimmen gedaan.

Vele verenigingen maken gebruik van onze prima, nieuwe, faciliteiten. Voorbeelden hiervan zijn onder meer twee badmintonverenigingen die hun wedstrijden in onze eigen sporthal spelen, de lokale EHBO vereniging, diverse honkbalclubs, een vogelvereniging, een klaverjasvereniging, et cetera. Overdag wordt het complex gebruikt door het schoolonderwijs dat gymnastieklessen geeft in onze sporthal.
KDO is opgericht in 1945 en is voor onze gemeenschap (De Kwakel) een grote vereniging (ongeveer 1300 actieve leden) met een sterke regionale aantrekkingskracht. Wij zijn een gezonde vereniging met oog voor de toekomst. Zo wordt er jaarlijks gericht in de vereniging geïnvesteerd om de faciliteiten in prima conditie te houden.

Verder vinden wij, in de gehele breedte, het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met onze jeugd. Hiervoor hebben wij binnen onze vereniging een jeugdbeleidsplan ontwikkeld. Op deze website vindt u meer informatie over ons jeugdbeleidsplan.
Wilt u verdere informatie, neem dan gerust contact op met één van onze contactpersonen of stuur een e-mail naar bestuur@kdo.nl .

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Griekse kippenavond

  15 April 2018

  Bijna is het zover de “Griekse Kippenavond”

  Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar,

  Te bestellen via de speelsters van Dames 1, MO19, MO17, MO15 & MO13 of via de mail kdomeiden@gmail.com. Kaarten zijn verkrijgbaar tot 16 april!

  Na het succes van voorgaande jaren gaan de meiden en dames van de voetbal

  op zaterdag 21 april een “Griekse Kippenavond” organiseren, om extra geld in te

  zamelen voor hun 2-jaarlijkse voetbalkamp.

  Tijdens deze avond zijn de meiden jullie gastvrouwen.

  De kaarten voor deze avond kosten € 12,50 per volwassene en € 7,50 per kind tot 12 jaar,

   (drank is voor eigen rekening.)

  Hopelijk tot 21 april bij KDO
Evenementen
Weer
 • 14,8°
  Mix van opklaringen en middelbare of lage bewolking
  Wolkenvelden en zon
Buienradar.nl