Wat heeft KDO u te bieden

Onze sportvereniging bestaat uit verschillende afdelingen, te weten Veldvoetbal, Zaalvoetbal, Handbal, Volleybal en DAG (Dance - Aerobics - Gymnastiek). Al deze afdelingen hebben een eigen bestuur. Informatie over de bestuursopzet en dergelijke vindt u bij de verschillende afdelingen op deze Website. Daarnaast wordt er nog op informele wijze door dames en heren aan trimmen gedaan.

Vele verenigingen maken gebruik van onze prima, nieuwe, faciliteiten. Voorbeelden hiervan zijn onder meer twee badmintonverenigingen die hun wedstrijden in onze eigen sporthal spelen, de lokale EHBO vereniging, diverse honkbalclubs, een vogelvereniging, een klaverjasvereniging, et cetera. Overdag wordt het complex gebruikt door het schoolonderwijs dat gymnastieklessen geeft in onze sporthal.
KDO is opgericht in 1945 en is voor onze gemeenschap (De Kwakel) een grote vereniging (ongeveer 1300 actieve leden) met een sterke regionale aantrekkingskracht. Wij zijn een gezonde vereniging met oog voor de toekomst. Zo wordt er jaarlijks gericht in de vereniging geïnvesteerd om de faciliteiten in prima conditie te houden.

Verder vinden wij, in de gehele breedte, het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met onze jeugd. Hiervoor hebben wij binnen onze vereniging een jeugdbeleidsplan ontwikkeld. Op deze website vindt u meer informatie over ons jeugdbeleidsplan.
Wilt u verdere informatie, neem dan gerust contact op met één van onze contactpersonen of stuur een e-mail naar bestuur@kdo.nl .

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • ZOMERSCHOONMAAK 2018

  14 May 2018

  Nu het einde van het seizoen 2017/2018 met rasse schreden nadert, staat de zomerschoonmaak 2018 voor de deur!
  We hebben een schema gemaakt voor de verschillende afdelingen, zodat elke afdeling aan bod komt en de schoonmaakactiviteiten op goede wijze worden verdeeld.

  Het schema voor de afdelingen is als volgt:
  Veldvoetbal: 18 tot en met 21 juni
  Handbal: 19 juni
  Volleybal:19 juni
  Zaalvoetbal (dames): 20 juni
  DAG: 2 juli

  Alle avonden starten we om 19.00 uur.

  Astrid Kooyman coördineert de schoonmaakwerkzaamheden voor handbal, volleybal, zaalvoetbal en DAG en René de Jong die voor de veldvoetbal. Zij zullen de betreffende avonden aanwezig zijn.

  Naast de inzet van de sportende leden zijn ook de groengroep en de schoonmaakploeg betrokken bij allerlei extra schoonmaakactiviteiten om ons complex weer spic en span te maken. Alvast dank aan een ieder!
Evenementen
Weer
 • 9,8°
  Zwaar bewolkt
  Typisch herfstweer
Buienradar.nl