Wat heeft KDO u te bieden

Onze sportvereniging bestaat uit verschillende afdelingen, te weten Veldvoetbal, Zaalvoetbal, Handbal, Volleybal en DAG (Dance - Aerobics - Gymnastiek). Al deze afdelingen hebben een eigen bestuur. Informatie over de bestuursopzet en dergelijke vindt u bij de verschillende afdelingen op deze Website. Daarnaast wordt er nog op informele wijze door dames en heren aan trimmen gedaan.

Vele verenigingen maken gebruik van onze prima, nieuwe, faciliteiten. Voorbeelden hiervan zijn onder meer twee badmintonverenigingen die hun wedstrijden in onze eigen sporthal spelen, de lokale EHBO vereniging, diverse honkbalclubs, een vogelvereniging, een klaverjasvereniging, et cetera. Overdag wordt het complex gebruikt door het schoolonderwijs dat gymnastieklessen geeft in onze sporthal.
KDO is opgericht in 1945 en is voor onze gemeenschap (De Kwakel) een grote vereniging (ongeveer 1300 actieve leden) met een sterke regionale aantrekkingskracht. Wij zijn een gezonde vereniging met oog voor de toekomst. Zo wordt er jaarlijks gericht in de vereniging geïnvesteerd om de faciliteiten in prima conditie te houden.

Verder vinden wij, in de gehele breedte, het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met onze jeugd. Hiervoor hebben wij binnen onze vereniging een jeugdbeleidsplan ontwikkeld. Op deze website vindt u meer informatie over ons jeugdbeleidsplan.
Wilt u verdere informatie, neem dan gerust contact op met één van onze contactpersonen of stuur een e-mail naar bestuur@kdo.nl .

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Schrijf je nu in voor de voetbalquiz bij KDO op 23 november a.s.!

  11 November 2018


  Voetballiefhebbers opgelet, wegens overweldigend succes herhaald!
  Op vrijdag 23 november a.s. wordt er voor de zesde keer een voetbalquiz georganiseerd in de kantine van KDO. Onder leiding van de enthousiaste quizmasters Theo en Hein Leliveld zal er deze avond worden bepaald wie zich de grootste voetbalkenners uit de regio mogen gaan noemen!

  Voor € 10,- per koppel kun je samen met je beste voetbalvriend (-in) vrijdag de 23e vanaf 20:30 uur meestrijden om deze felbegeerde titel en kans maken op de leuke prijzen. Er zullen acht rondes gespeeld gaan worden, waarbij de focus zal liggen op nationale en internationaal gerelateerde voetbalvragen. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar alles kan aan bod komen tijdens deze spraakmakende avond. Van spelregelvragen, het raden van spelerspaspoorten tot en met de EK-historie van het Nederlands dameselftal.

  Om zeker te zijn van je deelname op deze avond, kun je je hiervoor vanaf nu als tweetal aanmelden via de website van KDO, klik hier. Op de avond zelf is het ook mogelijk om je aan te melden. Het inschrijfgeld zal vrijdag 23 november ter plekke betaald dienen te worden.

  Wacht dus niet langer, schrijf je snel in en zorg ervoor dat je goed voorbereid in de kantine komt deze avond. Wij zijn ervan overtuigd dat het wederom een fantastische avond gaat worden!

  Wanneer? Vrijdagavond 23 november 2018
  Waar? In de kantine van KDO (Vuurlijn 51, 1424 NN De Kwakel)
  Hoe laat? Inloop vanaf 20.00 uur, de quiz begint om 20.30 uur.
  Kosten? 10 euro per koppel.
  Opgeven? Klik hier.