Wat heeft KDO u te bieden

Onze sportvereniging bestaat uit verschillende afdelingen, te weten Veldvoetbal, Zaalvoetbal, Handbal, Volleybal en DAG (Dance - Aerobics - Gymnastiek). Al deze afdelingen hebben een eigen bestuur. Informatie over de bestuursopzet en dergelijke vindt u bij de verschillende afdelingen op deze Website. Daarnaast wordt er nog op informele wijze door dames en heren aan trimmen gedaan.

Vele verenigingen maken gebruik van onze prima, nieuwe, faciliteiten. Voorbeelden hiervan zijn onder meer twee badmintonverenigingen die hun wedstrijden in onze eigen sporthal spelen, de lokale EHBO vereniging, diverse honkbalclubs, een vogelvereniging, een klaverjasvereniging, et cetera. Overdag wordt het complex gebruikt door het schoolonderwijs dat gymnastieklessen geeft in onze sporthal.
KDO is opgericht in 1945 en is voor onze gemeenschap (De Kwakel) een grote vereniging (ongeveer 1300 actieve leden) met een sterke regionale aantrekkingskracht. Wij zijn een gezonde vereniging met oog voor de toekomst. Zo wordt er jaarlijks gericht in de vereniging geïnvesteerd om de faciliteiten in prima conditie te houden.

Verder vinden wij, in de gehele breedte, het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met onze jeugd. Hiervoor hebben wij binnen onze vereniging een jeugdbeleidsplan ontwikkeld. Op deze website vindt u meer informatie over ons jeugdbeleidsplan.
Wilt u verdere informatie, neem dan gerust contact op met één van onze contactpersonen of stuur een e-mail naar bestuur@kdo.nl .

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Ben jij de pleegouder die we zoeken?

  28 October 2018
  Ben jij de pleegouder die we zoeken?
  31 oktober start landelijk de "week van de pleegzorg". Ook als KDO doneren we ons sporthek zodat we op kunnen roepen pleegouder te worden. Pleegouders zijn van onschatbare waarde en heel hard nodig. Op dit moment wachten in onze regio 24 kinderen op een passend pleeggezin. In Noord-Holland zijn dat in totaal meer dan 150 kinderen. Meer informatie vind je op kenterjeugdhulp.nl.
Evenementen
Weer
 • 11,7°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Volop zon en warm
Buienradar.nl