Wat heeft KDO u te bieden

Onze sportvereniging bestaat uit verschillende afdelingen, te weten Veldvoetbal, Zaalvoetbal, Handbal, Volleybal en DAG (Dance - Aerobics - Gymnastiek). Al deze afdelingen hebben een eigen bestuur. Informatie over de bestuursopzet en dergelijke vindt u bij de verschillende afdelingen op deze Website. Daarnaast wordt er nog op informele wijze door dames en heren aan trimmen gedaan.

Vele verenigingen maken gebruik van onze prima, nieuwe, faciliteiten. Voorbeelden hiervan zijn onder meer twee badmintonverenigingen die hun wedstrijden in onze eigen sporthal spelen, de lokale EHBO vereniging, diverse honkbalclubs, een vogelvereniging, een klaverjasvereniging, et cetera. Overdag wordt het complex gebruikt door het schoolonderwijs dat gymnastieklessen geeft in onze sporthal.
KDO is opgericht in 1945 en is voor onze gemeenschap (De Kwakel) een grote vereniging (ongeveer 1300 actieve leden) met een sterke regionale aantrekkingskracht. Wij zijn een gezonde vereniging met oog voor de toekomst. Zo wordt er jaarlijks gericht in de vereniging geïnvesteerd om de faciliteiten in prima conditie te houden.

Verder vinden wij, in de gehele breedte, het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met onze jeugd. Hiervoor hebben wij binnen onze vereniging een jeugdbeleidsplan ontwikkeld. Op deze website vindt u meer informatie over ons jeugdbeleidsplan.
Wilt u verdere informatie, neem dan gerust contact op met één van onze contactpersonen of stuur een e-mail naar bestuur@kdo.nl .

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Wie wordt de KDO-er van 2019?

  28 October 2018
  Wie wordt de KDO-er van 2019?
  KDO is een echte sportvereniging voor en door onze leden. Naast onze sportieve prestaties gaat het ook om de onderlinge saamhorigheid en gezelligheid. Daaraan leveren alle KDO-ers een bijdrage, Maar iedereen kent wel één of meerdere leden die het afgelopen jaar iets heel bijzonders hebben gedaan. Of dat nu op het sportieve of juist op het team- of verbondenheidsvlak is. Die leden willen we graag in het zonnetje zetten. Daarom organiseren we de verkiezing van "de KDO-er van het jaar". We doen dat in verschillende categorieën:

  Jeugdsporter van het jaar
  Sporter van het jaar
  Team van het jaar
  Coach van het jaar
  Vrijwilliger van het jaar

  Ken jij een (jeugd)sporter, team, coach of vrijwilliger waarvan jij vindt dat ze in aanmerking komen? Stuur je nominatie, met onderbouwing, dan voor 20 november aan het bestuur van de afdeling waarin deze KDO-er actief is of aan het Hoofdbestuur voor iemand die KDO-breed actief is. Ieder afdelingsbestuur maakt daaruit een shortlist waaruit het Hoofdbestuur half december de genomineerden kiest en bekend maakt. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst maken we de winnaars bekend.
Evenementen
Weer
 • 11,7°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Volop zon en warm
Buienradar.nl