Wat heeft KDO u te bieden

Onze sportvereniging bestaat uit verschillende afdelingen, te weten Veldvoetbal, Zaalvoetbal, Handbal, Volleybal en DAG (Dance - Aerobics - Gymnastiek). Al deze afdelingen hebben een eigen bestuur. Informatie over de bestuursopzet en dergelijke vindt u bij de verschillende afdelingen op deze Website. Daarnaast wordt er nog op informele wijze door dames en heren aan trimmen gedaan.

Vele verenigingen maken gebruik van onze prima, nieuwe, faciliteiten. Voorbeelden hiervan zijn onder meer twee badmintonverenigingen die hun wedstrijden in onze eigen sporthal spelen, de lokale EHBO vereniging, diverse honkbalclubs, een vogelvereniging, een klaverjasvereniging, et cetera. Overdag wordt het complex gebruikt door het schoolonderwijs dat gymnastieklessen geeft in onze sporthal.
KDO is opgericht in 1945 en is voor onze gemeenschap (De Kwakel) een grote vereniging (ongeveer 1300 actieve leden) met een sterke regionale aantrekkingskracht. Wij zijn een gezonde vereniging met oog voor de toekomst. Zo wordt er jaarlijks gericht in de vereniging geïnvesteerd om de faciliteiten in prima conditie te houden.

Verder vinden wij, in de gehele breedte, het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met onze jeugd. Hiervoor hebben wij binnen onze vereniging een jeugdbeleidsplan ontwikkeld. Op deze website vindt u meer informatie over ons jeugdbeleidsplan.
Wilt u verdere informatie, neem dan gerust contact op met één van onze contactpersonen of stuur een e-mail naar bestuur@kdo.nl .

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Opening derde veld

  18 November 2018
  Opening derde veld
  Na maandenlange voorbereidingen en uitvoerende werkzaamheden was het zaterdag 17 november eindelijk zover. Op een prachtige zonnige zaterdagmorgen werd het tweede kunstgrasveld bij sv. KDO officieel in gebruik genomen. KDO voorzitter Andy Verstelle stond tijdens zijn toespraak stil bij de overwegingen die hebben geleid tot deze feestelijke gebeurtenis. KDO staat midden in de Kwakelse gemeenschap en blijft al jaren groeien. Wilde KDO ook in de toekomst voldoende ruimte kunnen bieden aan al die sporters was het noodzakelijk om een van de velden te vervangen door een kunstgrasveld. Met de aanleg van dit veld kan KDO vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

  Natuurlijk bedankte de voorzitter ook alle vrijwilligers die betrokken waren geweest bij de totstandkoming van dit veld, met een bijzonder woord van dank voor KDO-ers Kees de Kuiper, Rene Lek, Herman Westerbos, Rody van Kessel, Gerard Helling en Rene de Jong. Alsmede voor de betrokkenen van projectuitvoerder Antea en de gemeente Uithoorn. Na een korte gelukwens van Sportwethouder Jan Hazen kon worden begonnen met de officiële openingsceremonie. Als eerste mocht wethouder Ria Zijlstra, die als voormalig portefeuillehouder Sport de investeringsaanvraag had goedgekeurd, een penalty nemen op de huidige Sportwethouder Jan Hazen. Alhoewel keeper Jan naar de goede hoek bewoog scoorde Ria met een prachtige schijnbeweging het eerste officiële doelpunt op het nieuwe veld in de linkerbenedenhoek.

  Daarna mochten achtereenvolgens de G-pupillen, de KDO Trainingsgroep en de JO-8 ook een poging wagen Jan Hazen met een penalty te verschalken. Onder het applaus van de vele supporters werd het een ware titanenstrijd tussen de enthousiaste jeugdige KDO-sporters en de uitstekend keepende wethouder. Als deze ochtend een voorbode is van het spelplezier en de voetbalkwaliteiten dan gaat KDO nog veel plezier aan dit prachtige nieuwe veld beleven.
Evenementen
 • Geen item(s) gevonden
Weer
 • 18,9°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Tot donderdag volop zomers!
Buienradar.nl