Wat heeft KDO u te bieden

Onze sportvereniging bestaat uit verschillende afdelingen, te weten Veldvoetbal, Zaalvoetbal, Handbal, Volleybal en DAG (Dance - Aerobics - Gymnastiek). Al deze afdelingen hebben een eigen bestuur. Informatie over de bestuursopzet en dergelijke vindt u bij de verschillende afdelingen op deze Website. Daarnaast wordt er nog op informele wijze door dames en heren aan trimmen gedaan.

Vele verenigingen maken gebruik van onze prima, nieuwe, faciliteiten. Voorbeelden hiervan zijn onder meer twee badmintonverenigingen die hun wedstrijden in onze eigen sporthal spelen, de lokale EHBO vereniging, diverse honkbalclubs, een vogelvereniging, een klaverjasvereniging, et cetera. Overdag wordt het complex gebruikt door het schoolonderwijs dat gymnastieklessen geeft in onze sporthal.
KDO is opgericht in 1945 en is voor onze gemeenschap (De Kwakel) een grote vereniging (ongeveer 1300 actieve leden) met een sterke regionale aantrekkingskracht. Wij zijn een gezonde vereniging met oog voor de toekomst. Zo wordt er jaarlijks gericht in de vereniging geïnvesteerd om de faciliteiten in prima conditie te houden.

Verder vinden wij, in de gehele breedte, het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met onze jeugd. Hiervoor hebben wij binnen onze vereniging een jeugdbeleidsplan ontwikkeld. Op deze website vindt u meer informatie over ons jeugdbeleidsplan.
Wilt u verdere informatie, neem dan gerust contact op met één van onze contactpersonen of stuur een e-mail naar bestuur@kdo.nl .

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Clubheld van het jaar in Gemeente Uithoorn: Mirjam van Doorn

  10 December 2018
  Het Algemeen Dagblad organiseert elk jaar een verkiezing van de clubheld van het jaar.
  Dit jaar is Mirjam van Doorn door ouders en vrienden genomineerd als clubheld van het jaar.

  Naast het dagelijkse werk voor Stichting Ons Tweede Thuis werkproject Poldersport geeft ze elke zaterdagochtend leiding aan een grote groep vrijwilligers die kinderen met een beperking laten sporten. Bij KDO is er een afdeling G-voetbal die kinderen met een beperking al vroeg kennis laat maken met de voetbalsport. Doelstelling is om lekker met elkaar te spelen, sociale vaardigheden op te doen en eventueel door te groeien binnen het G-voetbal.

  De afgelopen 8 jaar heeft dit initiatief van KDO en de doorstroming van spelertjes er al voor gezorgd dat er per 1 januari 2019 2 seniorenteams, 2 juniorenteams en 1 team 4x4 in diverse competities spelen. Mirjam is de drijvende kracht achter de G-voetbal trainingsgroep KDO JG3 en heeft de verkiezing in de Gemeente Uithoorn met overmacht gewonnen.

  Het KDO veldvoetbal bestuur wil hierbij Mirjam van Doorn van Harte feliciteren met haar uitverkiezing van clubheld van het jaar in de gemeente Uithoorn.