Wat heeft KDO u te bieden

Onze sportvereniging bestaat uit verschillende afdelingen, te weten Veldvoetbal, Zaalvoetbal, Handbal, Volleybal en DAG (Dance - Aerobics - Gymnastiek). Al deze afdelingen hebben een eigen bestuur. Informatie over de bestuursopzet en dergelijke vindt u bij de verschillende afdelingen op deze Website. Daarnaast wordt er nog op informele wijze door dames en heren aan trimmen gedaan.

Vele verenigingen maken gebruik van onze prima, nieuwe, faciliteiten. Voorbeelden hiervan zijn onder meer twee badmintonverenigingen die hun wedstrijden in onze eigen sporthal spelen, de lokale EHBO vereniging, diverse honkbalclubs, een vogelvereniging, een klaverjasvereniging, et cetera. Overdag wordt het complex gebruikt door het schoolonderwijs dat gymnastieklessen geeft in onze sporthal.
KDO is opgericht in 1945 en is voor onze gemeenschap (De Kwakel) een grote vereniging (ongeveer 1300 actieve leden) met een sterke regionale aantrekkingskracht. Wij zijn een gezonde vereniging met oog voor de toekomst. Zo wordt er jaarlijks gericht in de vereniging geïnvesteerd om de faciliteiten in prima conditie te houden.

Verder vinden wij, in de gehele breedte, het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met onze jeugd. Hiervoor hebben wij binnen onze vereniging een jeugdbeleidsplan ontwikkeld. Op deze website vindt u meer informatie over ons jeugdbeleidsplan.
Wilt u verdere informatie, neem dan gerust contact op met één van onze contactpersonen of stuur een e-mail naar bestuur@kdo.nl .

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Genomineerden KDO-er van 2018

  17 December 2018

  KDO is een echte sportvereniging voor en door onze leden. Naast onze sportieve prestaties gaat het ook om de onderlinge saamhorigheid en gezelligheid. Daaraan leveren alle KDO-ers een bijdrage. Maar iedereen kent wel één of meerdere leden die het afgelopen jaar iets heel bijzonders hebben gedaan. Of dat nu op het sportieve of juist op het team- of verbondenheidsvlak is. Die leden willen we graag in het zonnetje zetten.

  De genomineerden voor KDO-er van 2018 zijn:

  Jeugdsporter van het jaarSporter van het jaarTeam van het jaarCoach van het jaarVrijwilliger van het jaar
  Mike van WeesGreet de GraaffHandbal B1Ans Baas (Volleybal)Ellen Postma
  Danique WinterJesse StangeJO8-2 voetbalCarla de Jong (Handbal B1)Athony Ramdjas
  Jette ZuijderduinRia den HollanderTurn SelectieMirjam van Doorn (G-jeugd)Dean Cummins

  Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 6 januari 2019 maken we de winnaars bekend.