Wat heeft KDO u te bieden

Onze sportvereniging bestaat uit verschillende afdelingen, te weten Veldvoetbal, Zaalvoetbal, Handbal, Volleybal en DAG (Dance - Aerobics - Gymnastiek). Al deze afdelingen hebben een eigen bestuur. Informatie over de bestuursopzet en dergelijke vindt u bij de verschillende afdelingen op deze Website. Daarnaast wordt er nog op informele wijze door dames en heren aan trimmen gedaan.

Vele verenigingen maken gebruik van onze prima, nieuwe, faciliteiten. Voorbeelden hiervan zijn onder meer twee badmintonverenigingen die hun wedstrijden in onze eigen sporthal spelen, de lokale EHBO vereniging, diverse honkbalclubs, een vogelvereniging, een klaverjasvereniging, et cetera. Overdag wordt het complex gebruikt door het schoolonderwijs dat gymnastieklessen geeft in onze sporthal.
KDO is opgericht in 1945 en is voor onze gemeenschap (De Kwakel) een grote vereniging (ongeveer 1300 actieve leden) met een sterke regionale aantrekkingskracht. Wij zijn een gezonde vereniging met oog voor de toekomst. Zo wordt er jaarlijks gericht in de vereniging geïnvesteerd om de faciliteiten in prima conditie te houden.

Verder vinden wij, in de gehele breedte, het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met onze jeugd. Hiervoor hebben wij binnen onze vereniging een jeugdbeleidsplan ontwikkeld. Op deze website vindt u meer informatie over ons jeugdbeleidsplan.
Wilt u verdere informatie, neem dan gerust contact op met één van onze contactpersonen of stuur een e-mail naar bestuur@kdo.nl .

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Sporter van het jaar

  6 January 2019
  Sporter van het jaar

  KDO is een echte sportvereniging voor en door de leden. Naast de sportieve prestaties gaat het ook om de onderlinge saamhorigheid en gezelligheid. Daaraan leveren alle KDO-ers een bijdrage. Tijdens de nieuwjaarbijeenkomst stond KDO-voorzitter Andy Verstelle uitgebreid stil bij het belang van die bijdrage voor het succes van de vereniging. Om dat belang extra te benadrukken is het hoofdbestuur een nieuwe KDO -traditie gestart: de verkiezing van de KDO-er van het jaar.

  In december waren de genomineerden bekend gemaakt in de vijf verschillende categorieën. Genomineerd voor KDO Jeugdsporter van het jaar waren: Mike van Wees, Danique Winter en Jette Zuijderduin, waarbij Jette Zuijderduin van de turnselectie tot Jeugdsporter 2018 werd uitgeroepen.

  In de categorie KDO Sporter van het jaar waren genomineerd: Greet de Graaf, Jesse Stange en Ria den Hollander, waarbij voetballer Jesse Stange tot Sporter van 2018 werd gekozen.

  Als KDO-team van het jaar waren de Handbal B1, de voetbal JO8-2 en de Turnselectie genomineerd waarbij de winnaarsschaal door de voorzitter werd overhandigd aan de meiden van de Handbal B1.

  Ans Baas (Volleybal), Carla de Jong (Handbal) en Mirjam van Doorn (G-jeugd) waren genomineerd als trainer/coach van het jaar. Carla de Jong werd uitgeroepen tot coach van 2018.

  Als vrijwilliger van 2018 waren drie scheidsrechters genomineerd: Ellen Postma (volleybal), Dean Cummins (voetbal) en Anthony Ramdjas (handbal en voetbal), waarbij de pas 14-jarige Anthony de schaal werd overhandigd.

  Onder luid applaus van de vele aanwezigen werden alle genomineerden en de winnaars bedankt voor hun inzet en bijdrage en nogmaals gefeliciteerd met hun bijzondere prestatie. Op de foto staan de winnaars van de verkiezing van dit jaar: Jette Zuijderduin, Carla de Jong, Anthony Ramdjas en de Handbal B1. Jesse Stange ontbreekt op de foto.

Evenementen
Weer
 • 13,9°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Helder en kurkdroog
Buienradar.nl