Vrijwilligers gezocht

KDO is een club voor leden, door de leden. Een vereniging brengt mensen samen die iets delen; bij KDO is dat plezier in sport, zowel op het veld als in de zaal. Door een plek te bieden waar inwoners bij elkaar kunnen komen wil KDO ook een belangrijke maatschappelijke rol spelen in De Kwakel. Om dat te bereiken zijn er vrijwilligers nodig om de vereniging te laten groeien, maar vooral om onze vereniging te laten bruisen en De Kwakel te inspireren.

Vrijwilligers zijn er in allerlei soorten en maten; soms zijn ze lastig te vinden maar altijd zijn ze goud waard. Daarom werken we aan een vrijwilligersplan waarmee we gestructureerd op zoek kunnen gaan naar nieuwe vrijwilligers en ook structureel aandacht hebben voor de bestaande vrijwilligers.

Met deze aanpak hopen we met nog meer vrijwilligers aan een nog bruisender vereniging te bouwen – ook hier geldt: samen krijgen we het voor elkaar!

Op deze pagina zie je welke vrijwilligers we momenteel zoeken. Je kunt direct op een vacature reageren.

Aanmelden kan ook via een mail naar bestuur@kdo.nl. We nemen dan snel contact met je op.

<<Terug
  • Gastheer / gastvrouw sporthal

    Gastheer / gastvrouw sporthal

    25 augustus 2023
    Jarenlang was Ed een van onze vaste gastheren in de sporthal. We missen hem vooral enorm als mens en collega, maar door zijn overlijden hebben we ook een uitdaging in de bezetting van onze sporthal. Daarom zoeken we met spoed een of meerdere gastheren en / of gastvrouwen die (op een of meerdere) doordeweekse avonden (en 's winters ook in de late middag en weekenden) onze bezoekers tijdens wedstrijden willen ontvangen. Afhankelijk van het seizoen betreft dit 6 tot 14 uur per week. Je krijgt de standaard vrijwilligersvergoeding per gewerkt uur.