Vrijwilligers gezocht

KDO is een club voor leden, door de leden. Een vereniging brengt mensen samen die iets delen; bij KDO is dat plezier in sport, zowel op het veld als in de zaal. Door een plek te bieden waar inwoners bij elkaar kunnen komen wil KDO ook een belangrijke maatschappelijke rol spelen in De Kwakel. Om dat te bereiken zijn er vrijwilligers nodig om de vereniging te laten groeien, maar vooral om onze vereniging te laten bruisen en De Kwakel te inspireren.

Vrijwilligers zijn er in allerlei soorten en maten; soms zijn ze lastig te vinden maar altijd zijn ze goud waard. Daarom werken we aan een vrijwilligersplan waarmee we gestructureerd op zoek kunnen gaan naar nieuwe vrijwilligers en ook structureel aandacht hebben voor de bestaande vrijwilligers.

Met deze aanpak hopen we met nog meer vrijwilligers aan een nog bruisender vereniging te bouwen – ook hier geldt: samen krijgen we het voor elkaar!

Op deze pagina zie je welke vrijwilligers we momenteel zoeken. Je kunt direct op een vacature reageren.

Aanmelden kan ook via een mail naar bestuur@kdo.nl. We nemen dan snel contact met je op.

<<Terug
 • Activiteitencommissie handbal

  2 oktober 2023

  De activiteitencommissie is op zoek naar mensen die bij één of meerdere activiteiten willen helpen met organiseren:
  - pietentraining (E- en F-jeugd / in november);
  - eindejaarstoernooi (D- t/m A-jeugd, senioren, midweeks / in december);
  - instuiftraining (F- t/m D-jeugd / in april): voor alle basisschooljeugd die kennis wil maken met handbal;
  - super sunday (hele afdeling / eind maart): laatste speelweekend van de zaalcompetitie, met leuke activiteiten voor spelers en publiek;
  - seizoensafsluiting (hele afdeling / om het seizoen in juni/juli);
  - jeugdkamp (alle jeugd / om het seizoen in september).
  Per activiteit zoeken we een of meerdere mensen. Je vergadert vooraf één of twee keer samen met de activiteitencommissie. Zij weten wat er moet gebeuren en je organiseert de activiteit dus samen met hen.  

  Daarnaast is de activiteitencommissie ook op zoek naar vaste commissieleden. De commissie plant de activiteiten en helpt uiteraard met het organiseren ervan.

  Vind je het leuk om te organiseren? Dan is dit echt iets voor jou! Wat levert het je op? Veel plezier tijdens de activiteiten en voldoening als een activiteit geslaagd is. Denk je nu: leuk, maar ik wil dit graag samen met iemand doen, dan is dat natuurlijk nog leuker! Dus spreek die andere ouder eens aan langs de zijlijn, of vraag aan je teamgenoot of zij samen met jou deze taak op wil pakken. 

  Aanmelden of meer informatie: neem contact met ons op via 
  handbal@kdo.nl.