Toernooisponsoring

Algemeen

KDO is een zeer levendige vereniging waar bij alle afdelingen gedurende het seizoen diverse toernooien georganiseerd worden. Inmiddels zeer succesvol en bekend in de regio is bijvoorbeeld het jaarlijkse W.A. Verlaan toernooi, gehouden op Paaszaterdag en Paasmaandag. Dit toernooi wordt al enkele jaren gesponsord door AH Jos van den Berg, Amstelplein, Uithoorn.

Er zijn meer toernooien waar over het algemeen veel publiek op afkomt. Het organiseren van zo'n toernooi is een tijdrovende en kostbare zaak. De vele vrijwilligers die KDO rijk is, steken hun tijd erin, voor het dekken van de kosten hopen wij een beroep te kunnen doen op het bedrijfsleven. Uiteraard zorgen wij ervoor dat op de dag van het toernooi voldoende promotiemateriaal van uw bedrijf aanwezig is, denk bijvoorbeeld aan vlaggen, posters, vermelding in het clubblad en op de narrow casting schermen, maar ook ruimschoots aandacht in de lokale pers!

Prijsinformatie

Omdat het bij toernooien heel specifiek gaat om bijvoorbeeld de betreffende afdeling, het aantal deelnemers, de doelgroep, etcetera, is het niet mogelijk om hier een vaste prijs voor neer te leggen. Dit is een stukje maatwerk dat de sponsorcommissie graag samen met u op papier zet.

Indien u geinteresseerd bent in het sponsoren van een toernooi of meer informatie wilt ontvangen, neemt u dan contact op met de sponsorcommissie via deze link.