Conditie op peil houden?

Een onderdeel van KDO dat doorgaans minder aan de weg timmert, maar zeker niet minder gezellig is, is de Trimclub voor mannen. 

Al vele jaren komt op maandagavond een ploeg heren bijeen om de conditie op peil te houden. De trimavond wordt begonnen met een warming up waarna de avond verder wordt gevuld met conditionele oefeningen waaronder korte en langere sprint /loop oefeningen, rek en strek bewegingen en vanzelfsprekend ontbreken ook verschillende balsporten niet. Dit alles zowel individueel of in groepsverband. De oefeningen worden In eigen tempo uitgevoerd waarbij een ieder zijn of haar eigen grens bepaalt. Gezelligheid staat hierbij voorop.

Er is gelegenheid om jezelf om te kleden en na afloop een verfrissende douche te nemen.

De trimclub heeft geen specifieke doelgroep of leeftijdscategorie waarop men zich richt. Leeftijden van 20+en 70- zijn dan ook geen uitzondering. De meeste leden hebben een sport achtergrond van schaatsen, voetbal en zelfs halve en hele marathon lopers dienen zich aan. Ook mensen met weinig of geen sport ervaring zijn bij deze club welkom.

Over het algemeen hebben de leden geen tijd of zin meer in actieve wedstrijdsport maar willen gewoon één keer in de week lekker bewegen. Er wordt op het kunstgrasveld getrimd.

De training wordt sinds dit jaar gegeven door Wietze Lek die de oefeningen gevarieerd op de deelnemers afstemt.

Activiteiten welke jaarlijks extra georganiseerd worden, zijn bijvoorbeeld: Laatste trimclubavond van het jaar met oliebollen en appelflappen, trimclub sportavond in de KDO sporthal, poldersport activiteiten, beach-volleybal, zeilweekend , wadlopen en tal van andere leuke gezellige activiteiten.

        

Het trimseizoen begint elk jaar op de eerste maandag na de Kwakelse kermis.

De training is elke maandag van 20.30 uur tot circa 21.45 uur.

Contactpersoon:

Herman Westerbos, e-mail of 0297 53 32 60

 

  
<< Trimmen nieuws
Nieuws
 • Scheidsrechters geslaagd voor BOS opleiding

  22 May 2015

  Woensdag 20 mei was het voor de scheidsrechters in opleiding de laatste avond waarin tevens de diploma’s werden uitgereikt . Na vier theorie avonden bij buur club Legmeervogels  waar dit jaar de opleiding ,Basis opleiding scheidsrechter werd gegeven, daarnaast thuis studie en minimaal vier praktijk wedstrijden gefloten te hebben kunnen we, Jacob-Jan Immerzeel ,Joost Hogerwerf en Cynthia van kruiselbergen feliciteren met hun behaalde diploma. Een avond waarin de diploma’s werden uitgereikt door scheidsrechter betaald voetbal Richard Liesveld. Wij wensen onze nieuwe scheidsrechters prettige maar vooral sportieve wedstrijden toe. Tevens wil ik de mensen bedanken welke mij hebben geholpen met de praktijkbegeleiding tijdens de opleiding. Voor volgend jaar wordt er weer een opleiding BOS georganiseerd in de regio .

  Opgeven of informatie bij ondergetekende.

  Vriendelijke Groet Herman.

Evenementen
Weer
 • 27,4°
  Zwaar bewolkt
  Vandaag de zesde tropische dag op rij
Buienradar.nl